J2US highlights 5/11: Το νέο κούρεμα της Δέσποινας Βανδή, η παρέμβαση του Διονύση Σχοινά και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US highlights 5/11: Το νέο κούρεμα της Δέσποινας Βανδή, η παρέμβαση του Διονύση Σχοινά και το ζευγάρι που αποχώρησε

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το J2US, στο οποίο είδαμε τα ζευγάρι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή, ωστόσο ένα από αυτά χρειάστηκε να αποχωρήσει.

Τα 5/11 highlights του J2US

Η αλλαγή στα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή

Άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 και αντί να εκπλήξει το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδώντας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή του έναρξη στην πρεμιέρα), σοκ στους τηλεθεατές, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, προκάλεσε η Δέσποινα Βανδή με την εμφάνισή της.

Την έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό με τα πλούσια μακριά μαλλιά της, όμως σήμερα εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο παρουσιαστής από τη μία δεν σταμάτησε τα κοπλιμέντα, με εκείνη να του απαντά γεμάτη ενθουσιασμό για την τολμηρή της κίνηση.

"Σε τι διάθεση βρίσκεσαι;" της είπε ο παραγωγός, με την τραγουδίστρια να του απαντά: "Γιατί, εδώ δεν κάνουμε σόου;"

«Δέσποινα με το καινούργιο look. Δεν μπορώ να σε συνηθίσω», είπε μάλιστα, αργότερα ο Νίκος Κοκλώνης με την Δέσποινα Βανδή να απαντάει: «Θα το ζήσεις για κάποιες ώρες. Αυτό θα έχουμε όλο το βράδυ τώρα;»

«Αυτά δεν θέλω κατάλαβες; Πες του να κλείσει το στόμα του να περάσουμε ωραία», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέχεια με τον Σταμάτη Φασουλή να την “πειράζει” λέγοντάς της: «Βίκυ μην ανησυχείς. Μην ανησυχείς αγάπη μου. Σήμερα είναι πάρα πολύ ωραία η… Δέσποινα».

«Εγώ θέλω να φύγει ο Πίπης από δίπλα μου. Κουκλάκι μου! Ό, τι και να κάνεις σου πάει δυστυχώς», δήλωσε στο τέλος η ηθοποιός.

Έξαλλος ο Ιωάννας Μελισσανίδης με την Βίκυ Σταυροπούλου - Την έβαλε να απολογηθεί και να επαναδιατυπώσει τα λόγια της

Το Just The 2 of Us ξεκίνησε και πέρα από την Δέσποινα Βανδή και το κούρεμά της, το ενδιαφέρον στράφηκε στον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο πρώτος τραγούδησε μαζί με την Μελίνα Μακρή το "Πόσο λίγο με ξέρεις", όμως η ηθοποιός δεν ικανοποιήθηκε.

Τα σχόλια που έκανε, ωστόσο, στο ζευγάρι εκνεύρισαν τον πρώτο και ο ίδιος έφτασε μέχρι και στο σημείο να ζητήσει από την κριτή να επαναδιατυπώσει τα λόγια της.

«Μας κακομάθατε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που είδαμε ήταν ανυπέρβλητο οπότε συγκριτικά νομίζω ότι σήμερα δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ιωάννη, είσαι εξαιρετικός έτσι κι αλλιώς και το ξέρουμε. Εγώ εδώ, ξέρεις, τι αισθάνθηκα σε αυτό το τραγούδι πέρα από τα τεχνικά; Ενώ την άλλη φορά το είχες μεταδώσει, τώρα μου φάνηκε λίγο πιο ποζάτο αν επιτρέπεται να πω αυτή την λέξη. Ενώ, ρε παιδί μου, την προηγούμενη φορά είχε έρθει κάτω, τώρα σαν να σε αισθάνθηκα πιο κλεισμένο στον εαυτό σου. Πως να σου πω, σαν να θαυμάζεις εσύ τον εαυτό σου», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου αρχικά.

Ι.Μ.: Όχι, αυτό δεν ισχύει με τίποτα! Αυτό δεν ισχύει με τίποτα!

Β.Σ.: Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος

Ι.Μ.: Με τίποτα δεν ισχύει! Ότι άλλο το δέχομαι, αυτό όμως με τίποτα δεν ισχύει.

Β.Σ.: Ωραία. Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό

«Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό» - Πετάχτηκε κυριολεκτικά από τον φόβο της η Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της κριτικής επιτροπής του Just The 2 of Us και μέχρι στιγμής έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό (δείτε εδώ το τηλεφώνημα που την άφησε άναυδη στον αέρα του σόου).

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11 ο Σταμάτης Φασουλής βοήθησε στο να δημιουργηθεί άλλη μία επική στιγμή με την ηθοποιό, κάνοντάς την να πεταχτεί από την καρέκλα της.

Ο σκηνοθέτης άρχισε να ταρακουνάει την καρέκλα της την ώρα που μιλούσε και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με την υπόλοιπη επιτροπή να ξεσπάει φυσικά σε γέλια: «Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα».

«Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη», σημείωσε μάλιστα, στη συνέχεια.

«Πρώτη φορά το κάνει ο Σταμάτης. Τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει ποτέ», αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή.

Η παρέμβαση του Διονύση Σχοινά

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα τραγούδησαν το κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα “Συγκινητικά συγκινήθηκα”.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κριτικής στο ζευγάρι, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε μια παρέμβαση στο “J2US” και έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, για να της αναφέρει πως ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα ακουγόντουσαν μια χαρά σε όσους τους παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

«Με συγχωρείται για την παρέμβαση. Μπορώ να πω κάτι; Μόλις εδώ πήρα ένα μήνυμα, το οποίο μου το στέλνει ο αγαπημένος μου ο άντρας. Φιλάκια Διονυσάκη, αγάπη μου. Μου γράφει και σέβομαι πάρα πολύ τη γνώμη του. Δεν ξέρω τι ακούτε εκεί. Αυτό που ακούμε εμείς είναι ότι τα παιδιά είναι μια χαρά. Άμα το λέει ο Διονύσης, αλλάζω τον βαθμό του τώρα», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα

Λίγο πριν τις 1 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα με την επιτυχία «Γιορτάζω» και τότε την Μελίνα Μακρή να έρθει στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο το κομμάτι «Take my breath away».

«Παρακαλώ, Βίκυ. Δεν μπορούσα σου φέρω εδώ τον Τομ Κρουζ τον αυθεντικό αλλά θα τον δεις αύριο το βράδυ που παίζει στο Top Gun εδώ στον Alpha» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης για να καλέσει στη συνέχεια την Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή του J2US προκειμένου να λάβει τα δώρα της από τέσσεραγόρια που έδωσαν το παρών.

Αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε σε ένα βίντεο για να ευχηθεί στην καλή της φίλη και συνάδελφο. Έπειτα ακολούθησαν η Μαρία Καβογιάννη και ο Αλέξης Γεωργούλης για να ολοκληρώσει τον κύκλο των ευχών η Μαρία Μπακοδήμου.

Τέλος, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε από τον Νίκο Κοκλώνη και δεν ήταν άλλη από μια τεράστια τούρτα που εισέβαλε με την Δανάη Μπάρκα στο πλατό του J2US! «Πόσο με συγκίνησες, αγάπη μου γλυκιά. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου» αναφώνησε συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο live του J2US. Και αυτοί που δεν θα τραγουδήσουν ξανά στη σκηνή του σόου είναι o Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα.