J2US: «Τι ντροπή» - Άναυδη η Βίκυ Σταυροπούλου με το τηλεφώνημα που δέχθηκε στον "αέρα"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Τι ντροπή» - Άναυδη η Βίκυ Σταυροπούλου με το τηλεφώνημα που δέχθηκε στον

Άλλο ένα επεισόδιο Just The 2 Of Us ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 22/10 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης στο προηγούμενο επεισόδιο) και συνέβη κάτι πολύ απρόσμενο την ώρα που το σόου ήταν στον "αέρα", γεγονός που έφερε, μάλιστα, την Βίκυ Σταυροπούλου σε πολύ δύσκολη θέση.

Το τηλέφωνο της ηθοποιού άρχισε να χτυπά και εκείνη δεν μπορούσε να μην το σηκώσει. Η μητέρα της δεν είχε καταλάβει πως ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει και την πήρε για να της μιλήσει.

Το απρόοπτο με την Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Πώς αντέδρασε η ηθοποιός με την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου από το σόου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην επιστροφή του J2US, αλλά και στην αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου από την κριτική επιτροπή, όσο και την Καίτη Γαρμπή, που πήρε τη θέση της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή είσοδό της στην πρεμιέρα του σόου).

«Είμαι πολύ χαρούμενη, μου είχε λείψει όλο αυτό και νιώθω ότι άρχισε το πάρτι. Το νέο πλατό είναι απίστευτο, η ενέργεια, η Καιτούλα. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Μαρία Μπακοδήμου. Μου λείπει πολύ. Το Μαράκι είναι φίλη. Την αγαπάμε. Εγώ μόλις το άκουσα έλεγα, “γιατί”. Αλλά εντάξει, πάντα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις», είπε χαρακτηριστικά η η αγαπημένη ηθοποιός.