Πανζουρλισμός στη σκηνή του J2US με την εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη - Τραγούδησε Macarena και «ξεσήκωσε» το κοινό

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στη σκηνή του J2US με την εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη - Τραγούδησε Macarena και «ξεσήκωσε» το κοινό

Το βράδυ του Σαββάτου (29/10) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά το λαμπερό μουσικό show του Just the 2 of us μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Φυσικά, την έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος κατάφερε νε ξεσηκώσει τους πάντες τόσο στο πλατό όσο και πίσω από τις μικρές οθόνες που τον παρακολουθούν -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Συγκεκριμένα, τραγούδησε Macarena από Kings x Fy x Daddy και το πλατό ξεσηκώθηκε. Τα σκηνικά για άλλη μία βραδιά ήταν άκρως εντυπωσιακά ενώ από την άλλη να τονίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε πάνω σε μία μηχανή όπου τα έδωσε όλα για όλα.

Η λαμπερή έναρξη του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

«Τι είπε;» - "Κόκκαλο" η Δέσποινα Βανδή με την ατάκα του Νίκου Κοκλώνη για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στη σκηνή του Just The 2 of Us, το Σάββατο 22/10, ανέβηκαν η Φωτεινή Δάρρα και ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου και ερμήνευσαν το τραγούδι "Αυτή η νύχτα μένει". Οι δυο τους αποθεώθηκαν από το κοινό και από την κριτική επιτροπή, όμως το τραγούδι που τους δόθηκε στάθηκε αφορμή για ένα επικό σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη προς την Δέσποινα Βανδή.

Στο κανάλι του ALPHA προβάλλεται αυτή τη σεζόν και μία σειρά με το όνομα του τραγουδιού, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο σύντροφος της ερμηνεύτριας και ο διάσημος παραγωγός δεν συγκρατήθηκε και πέταξε την σπόντα του, αφήνοντας την Βανδή άναυδη.

«Αριστουργηματική σειρά και είναι ο Βασίλης Μπισπίκης… Γκόμενος. Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε στη σειρά. Εγώ την βλέπω», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, με την Δέσποινα Βανδή να γουρλώνει τα μάτια της και να ρωτά: «Τι είπε;». «Τίποτα, δεν είπα», απάντησε εκείνος.