J2US: «Λήξτε το, έχουμε νικητές» - "Σάλος" στο twitter με το ζευγάρι που κέρδισε το κοινό

Ποιο είναι αυτό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Λήξτε το, έχουμε νικητές» -

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 το κοινό είναι καθηλωμένο στον καναπέ του και παρακολουθεί J2US. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι και τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων έχουν πάρει φωτιά και η πλατφόρμα έχει γεμίσει με σχόλια για το σόου, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους.

Πολλές είναι οι στιγμές που προσέφεραν γέλιο στους τηλεθεατές, όπως το τραγούδι του Άγγελου Μπράτη και της Σαμπρίνας, όμως μία ερμηνεία κατάφερε να τους ανατριχιάσει, με αποτέλεσμα να βγάλουν ήδη τους νικητές. Ο λόγος για την Φωτεινή Δάρρα και τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου.

Αποθέωση στο Twitter για την Φωτεινή Δάρρα και τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου στο J2US

Άναυδη η Βίκυ Σταυροπούλου με το τηλεφώνημα που δέχθηκε στον "αέρα"

Άλλο ένα επεισόδιο Just The 2 Of Us ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 22/10 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης στο προηγούμενο επεισόδιο) και συνέβη κάτι πολύ απρόσμενο την ώρα που το σόου ήταν στον "αέρα", γεγονός που έφερε, μάλιστα, την Βίκυ Σταυροπούλου σε πολύ δύσκολη θέση.

Το τηλέφωνο της ηθοποιού άρχισε να χτυπά και εκείνη δεν μπορούσε να μην το σηκώσει. Η μητέρα της δεν είχε καταλάβει πως ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει και την πήρε για να της μιλήσει.

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.