«Νιώθω συγκίνηση και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το ίδρυμα με το όνομά της

Τι θα κάνει μέσα από αυτό

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοινώνει συνεχώς ευχάριστα νέα, που έχουν να κάνουν με τη ζωή της και παράλληλα τη βοήθεια, που μπορεί να προσφέρει και σε άλλα άτομα.

Εκεί λοιπόν βασίζεται και το νέο της βήμα, η ίδρυση του ''Ιωάννα Παλιοσπύρου Fundation'', το οποίο θα στηρίζει άτομα αντίστοιχα με εκείνη, που έχουν δεχτεί επίθεση ή υποφέρουν από κάποιο έγκαυμα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι, πως ο οργανισμός έγινε στο σημείο, που η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση, στην Καλλιθέα και για το εγχείρημα αυτό είδαμε τις δηλώσεις της την Τετάρτη 23/11 στο Happy day του Alpha (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο αυτό βήμα).

Expand player

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη δημιουργία ιδρύματος με το όνομά της

«Το όραμα μου είναι αυτός ο οργανισμός να γίνει μια οικογένεια, όπου θα μπορεί ο κάθε εγκαυματίας να νιώσει ασφάλεια, να μπορεί να του δώσει ελπίδες και να του δείξει τους τρόπους, όπου θα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Αυτήν την περίοδο νιώθω πολύ καλά και για σήμερα νιώθω συγκίνηση και ευθύνη, καθώς αναλαμβάνω κάτι πολύ σημαντικό και δεν το κάνω ελαφρά την καρδία», είπε η Παλιοσπύρου.

Στο χειρουργείο ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε και εκείνη με τη σειρά της το βράδυ της Δευτέρας 21/11 καλεσμένη στο πάρτι, που διεξήχθη για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα από τη διοργάνωση).

Φυσικά και είναι ένα πρόσωπο πολύ ευχάριστο και έτσι την είδαμε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Happy day του Alpha, τις οποίες και ακούσαμε την Τρίτη 22/11, αναλύοντας μεταξύ άλλων τη μάχη, που έχει να δώσει με τα επόμενα χειρουργεία της.

«Θα ευχηθώ άλλα 30 χρόνια επιτυχίας στη Ζήνα. Εγώ τη μάσκα εξακολουθώ και τη φορά στο σπίτι, στον ύπνο απλά μπορώ να έχω κάποιες ώρες πιο ελεύθερη. Έχω λίγες ημέρες, που έχω γυρίσει από τις τελευταίες θεραπείες, που έκανα, μεθαύριο θα ξαναμπώ στο χειρουργείο, σε 20 μέρες ξανά και κάπως έτσι κυλάει η ζωή μου αυτό το διάστημα», είπε η Παλιοσπύρου στο Happy day του Alpha.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημιούργησε το δικό της ίδρυμα - Το συγκλονιστικό σημείο στο οποίο θα κάνει την παρουσίαση

«Δυστυχώς συνέβη...» - Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο