Στο μέρος που της άλλαξε τη ζωή - Ραγίζει καρδιές η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο σημείο της επίθεσης

Οι δηλώσεις της για το νέο της βήμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στο μέρος που της άλλαξε τη ζωή - Ραγίζει καρδιές η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο σημείο της επίθεσης

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου ίδρυσε τον δικό της φιλανθρωπικό οργανισμό, με μοναδικό της στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις με εκείνη και που έχουν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα τους γενικότερα.

Η κάμερα της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον του OPEN, την συνάντησε στο σημείο που έχει επιλέξει να δημιουργήσει την δομή της και τα λόγια της είναι άκρως συγκινητικά. Πρόκειται για το μέρος που δέχθηκε την επίθεση από βιτριόλι πριν μήνες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το ίδρυμά της

«Για μένα είναι ένας τρόπος να δώσω ένα κομμάτι πίσω στην κοινωνία. Το είχα στο μυαλό μου αρκετούς μήνες. Είχα τους ενδοιασμούς μου, γιατί σηκώνω μια ευθύνη στους ώμους μου, αναλαμβάνω ένα σημαντικό έργο. Για μένα είναι έργο ζωής», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ ξεκίνησε για μένα μια άλλη ζωή με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μια ζωή με πολλά χειρουργεία και πολύ πόνο. Αυτή είναι η ζωή μου πλέον, η περίοδος των χειρουργείων και της ξεκούρασης από τα χειρουργεία. Από το σημείο που συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο μπορεί να ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο για τους εγκαυματίες».

Η μάχη δεν τελειώνει - Ξανά σε χειρουργείο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε και εκείνη με τη σειρά της το βράδυ της Δευτέρας 21/11 καλεσμένη στο πάρτι, που διεξήχθη για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα από τη διοργάνωση).

Φυσικά και είναι ένα πρόσωπο πολύ ευχάριστο και έτσι την είδαμε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Happy day του Alpha, τις οποίες και ακούσαμε την Τρίτη 22/11, αναλύοντας μεταξύ άλλων τη μάχη, που έχει να δώσει με τα επόμενα χειρουργεία της.

«Θα ευχηθώ άλλα 30 χρόνια επιτυχίας στη Ζήνα. Εγώ τη μάσκα εξακολουθώ και τη φορά στο σπίτι, στον ύπνο απλά μπορώ να έχω κάποιες ώρες πιο ελεύθερη. Έχω λίγες ημέρες, που έχω γυρίσει από τις τελευταίες θεραπείες, που έκανα, μεθαύριο θα ξαναμπώ στο χειρουργείο, σε 20 μέρες ξανά και κάπως έτσι κυλάει η ζωή μου αυτό το διάστημα», είπε η Παλιοσπύρου στο Happy day του Alpha.