Δύο μήνες μετά το θάνατο του Νικολαΐδη - ''Ραγίζει'' καρδιές η σύζυγός του στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα στη ζωή του αθλητή

Δύο μήνες σχεδόν έχουν περάσει από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και από την ημέρα, που το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από το ιδιαίτερο μήνυμα, που άφησε ο αθλητής μετά τον θάνατό του.

Πίσω μαζί με τα παιδιά του, μένει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη, η οποία αν και προετοιμασμένη για τη δύσκολη ώρα του αποχωρισμού προσπαθεί να διαχειριστεί με μεγάλη αξιοπρέπεια το τόσο φρέσκο πένθος.

Expand player

Πρόσφατα μάλιστα στόλισε μαζί με την κόρη και το γιο της ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο και φωτογράφησε η γυναίκα και το δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram συνοδευόμενο από μία πολύ συγκινητική λεζάντα.

«Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής. Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.”

Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου», έγραψε η Δώρα.

H πρώτη συνέντευξη της γυναίκας του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Αφήνοντας λοιπόν τις πρώτες πολύ δύσκολες ημέρες από την απώλεια να περάσουν τη Δευτέρα 19/12 στις 00:10 θα δούμε τη Δώρα στο Mega stories να κάνει τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της σε ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κατέβαζα γάλα με το θήλαστρο και το έστελνα στη μάνα μου...» - "Τσακίζουν" κόκαλα οι αποκαλύψεις της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Η μητέρα του ήρθε πριν από 1 χρόνο και μου είπε χάνω το...» - Η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη