«Με βάση τα όσα βλέπαμε...» - Ο Τεργιάκης ξεκαθαρίζει για τις συμπεριφορές της Σπυροπούλου στον Alpha

Υπήρξαν κάποτε και οι δύο στο ίδιο κανάλι

NDP

Μια ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε στη Real Life ο Τάσος Τεργιάκης μιλώντας πολύ ειλικρινά για τα τηλεοπτικά μιας και ο δημοσιογράφος έχει εδώ και χρόνια εμπειρία στο χώρο.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως τον Τεργιάκη τον βλέπαμε χρόνια να συμμετάσχει στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και στη συνέχεια βρέθηκε στο ΑΝΤ1 στην παρέα του Πρωινού.

Expand player

Μέσα από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου έγιναν γνωστές όχι μόνο οι δύσκολες στιγμές του στον τηλεοπτικό αέρα σχετικά με τη μέχρι σήμερα καριέρα του αλλά στη συνέχεια περιέγραψε και τη σχέση του με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και οι δύο είχαν υπάρξει παράλληλα στον Αlpha.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Σπυροπούλου έχει κατηγορηθεί για έντονες συμπεριφορές όσο ήταν στο κανάλι και μάλιστα η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, τις είχε παραδεχτεί (δείτε εδώ όσα είπε).

Ο Τάσος από τη μεριά του δε θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση σε όλο αυτό το θέμα μένοντας σε όσα είχε δηλώσει στο πάνελ του Πρωινού, όπου βρίσκεται και φέτος.

Οι δηλώσεις του Τάσου Τεργιάκη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή σου αυτά τα χρόνια που είσαι στην εκπομπή;

Η πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα είναι όταν «τσακώνομαι» με κάποιον καλεσμένο υποστηρίζοντας την αλήθεια κι η άλλη πλευρά το γνωρίζει και ψεύδεται. Δεν μπορώ να κρατηθώ ειλικρινά.

Πρόσφατα ενεπλάκη το όνομά σου στην υπόθεση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Περίμενες ότι θα πάρει τέτοια διάσταση;

Δεν έχω προσωπικές διαφορές με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπα απλά την άποψή μου με βάση τα όσα βλέπαμε κι ακούγαμε στον Alpha τότε όλοι οι εργαζόμενοι. Ο ντόρος έγινε επειδή το όνομα Σπυροπούλου πουλάει. Της εύχομαι τα καλύτερα να έρθουν στη ζωή της και να είναι πάντα χαρούμενη.

ndp

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απόφαση ζωής για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν γεννήσει - Τι συνέβη

«Τόση ανασφάλεια» - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου