«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου» - Το τηλεφώνημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος

«Συγγνώμη κιόλας, αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου» - Το τηλεφώνημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος

Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα γίνει μαμά σε λίγο καιρό. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την εγκυμοσύνη της πριν εκείνη ακόμα αποφασίσει να μιλήσει γι΄αυτή τονίζοντας μάλιστα το πόσο άκομψο είναι οι δημοσιογράφοι να γράφουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να της θυμίσει τι είχε κάνει εκείνη όταν η ίδια ήταν έγκυος στην Μαρίνα.

Το τηλεφώνημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος;» είπε η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της απαντά, «Στο είχα πει ε; Ντροπή μου».

«Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις». Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει στην επαγγελματική της πορεία (δείτε εδώ τι είπε).

Αποκάλυψε το φύλο του μωρού στον "αέρα"

Με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό, "άστραψε" ο τόπος από την ομορφιά της, καθώς η εικόνα της είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα τυρκουάζ μίνι φόρεμα, αρκετά φαρδύ ώστε να είναι άνετο για την φουσκωμένη της κοιλίτσα, τόσο όσο ώστε να φαίνεται όμως. Το λαιμό της διακοσμούν τα διαμαντάκια που βρίσκονται στον γιακά του ρούχου, ενώ η ίδια επέλεξε συνδυάσει πέδιλα στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της για να ολοκληρώσει το look της.

Στα μαλλιά της έκανε μία χαλαρή και ανάλαφρη μπούκλα, ενώ το μακιγιάζ της είναι απαλό σε γήινους και ροζ τόνους, που της ταιριάζουν απίστευτα.

Η Ελένη Μενεγάκη, με το που την αντίκρισε, έσπευσε να χαϊδέψει την κοιλίτσα της και σχολίασε: «Είναι παίδαρος», κάνοντας την δική της πρόβλεψη.

Η μέλλουσα μανούλα, όμως, στη συνέχεια την επιβεβαίωσε λέγοντας: «Ο παίδαρος το τρώει το φαγητό του», ενώ λίγο αργότερα τόνισε ότι σε μία βδομάδα μπαίνει στον όγδοο μήνα της κύησης.