«Έκανα και μια επέμβαση...» - Ποια είναι τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Τους πρώτους μήνες...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έκανα και μια επέμβαση...» - Ποια είναι τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" την Τετάρτη 2/11 και πέρα από την γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μίλησε και για την καριέρα της και τα εμπόδια που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και για τις δυσκολίες που βιώνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν μείνει έγκυος πραγματοποίησε μία εγχείρηση, η οποία την είχε ανησυχήσει πολύ. Πλέον, πλησιάζει τον 8ο μήνα της κύησης, όμως, η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί.

Οι δυσκολίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά την εγκυμοσύνη της

«Δεν τέλειωσα τις σπουδές μου, δεν το έχω πάρει αυτό το πτυχίο. Δεν έχω ορκιστεί. Όταν ήμουν σχολείο ήθελα στην αρχή να γίνω παιδίατρος και μετά κτηνίατρος» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει».

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», πρόσθεσε έπειτα.

Και στη συνέχεια εξήγησε για την εγκυμοσύνη της: «Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο.

Επίσης έκανα και μια επέμβαση πέρσι, 29 Οκτωβρίου γυναικολογικής φύσεως και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Από εκείνη την περίοδο και για κάποιο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Το λέω και για γυναίκες που προσπαθούν. Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα πως θα ανακοινώσω πως θα πρέπει να λείψω. Μου είπαν πως θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο αργότερα και λέω στον Βασίλη πως αν το κάνω αργότερα δε θα μπορώ μετά να μείνω έγκυος άλλους έξι μήνες. Είπα θα γράψω πολλά επεισόδια και θα το κάνω στην αργία μου.

Έλειψα από τη δουλειά μόνο δυο μέρες. Πόναγα πάρα πολύ, πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, φόρεσα λίγο φαρδιά ρούχα. Δε θα το ξεχάσω και δεν το μετανιώνω. Με τον Βασίλη έχουμε επέτειο τον Αύγουστο. Τώρα είμαστε μαζί λίγο πάνω από δυο χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο ήμασταν συνέχεια μαζί λόγω καραντίνας».

Αποκάλυψε το φύλο του μωρού στον "αέρα"

Με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό, "άστραψε" ο τόπος από την ομορφιά της, καθώς η εικόνα της είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα τυρκουάζ μίνι φόρεμα, αρκετά φαρδύ ώστε να είναι άνετο για την φουσκωμένη της κοιλίτσα, τόσο όσο ώστε να φαίνεται όμως. Το λαιμό της διακοσμούν τα διαμαντάκια που βρίσκονται στον γιακά του ρούχου, ενώ η ίδια επέλεξε συνδυάσει πέδιλα στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της για να ολοκληρώσει το look της.

Στα μαλλιά της έκανε μία χαλαρή και ανάλαφρη μπούκλα, ενώ το μακιγιάζ της είναι απαλό σε γήινους και ροζ τόνους, που της ταιριάζουν απίστευτα.

Η Ελένη Μενεγάκη, με το που την αντίκρισε, έσπευσε να χαϊδέψει την κοιλίτσα της και σχολίασε: «Είναι παίδαρος», κάνοντας την δική της πρόβλεψη.

Η μέλλουσα μανούλα, όμως, στη συνέχεια την επιβεβαίωσε λέγοντας: «Ο παίδαρος το τρώει το φαγητό του», ενώ λίγο αργότερα τόνισε ότι σε μία βδομάδα μπαίνει στον όγδοο μήνα της κύησης.