Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή είναι η νικητήρια ομάδα - Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και το φιλί του Μέσι στο τρόπαιο που δεν θα ξεχάσει κανείς

Βήμα βήμα η απονομή

Το Μουντιάλ του 2022, που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, έφτασε στο τέλος του, καθώς το βράδυ της Κυριακής 18/12 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Γαλλία και την Αργεντινή. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο η Αργεντινή ήταν ανώτερη από τη Γαλλία από το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ, με τους αντιπάλου, ωστόσο, να αντιστέκονται σθεναρά.

Ο κακός χαμός έγινε μόλις σκόραραν το δεύτερο γκολ της Αργεντινής, με τον Ντι Μαρία. Έκανε το 2-0 με υπέροχο τελείωμα και στη συνέχεια δεν άντεξε τη συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα.

Expand player

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όμως, ο Μπαμπέ ισοφάρισε το σκορ κάνοντας το 2-2, οδηγώντας τον αγώνα σε παράταση. Οι δύο ομάδες έφτασαν το 3-3 και ακολούθησαν η φάση των πέναλτι, η οποία καθόρισε και την νικήτρια χώρα του φετινού Μουντιάλ.

Νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Μουντιάλ 2022, η Αργεντινή

Η Αργεντινή, λοιπόν, στέφθηκε η νικήτρια του Μουντιάλ 2022, αφού επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι του τελικού και η εικόνα του Μέσι την ώρα που έσκυψε και φίλησε το τρόπαιο θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ερωτικό σκάνδαλο στην Εθνική Σερβίας - Είναι παντρεμένη με τον τερματοφύλακα και την ''έπιασαν'' στα πράσα με τον επιθετικό

Μουντιάλ 2022: Πάνω από μισό εκατομμύριο - Το ποσό που θα κέρδιζε η Εθνική Αγγλίας αν κατακτούσε το κύπελλο