Ερωτικό σκάνδαλο στην Εθνική Σερβίας - Είναι παντρεμένη με τον τερματοφύλακα και την ''έπιασαν'' στα πράσα με τον επιθετικό

Δείτε τη μελαχρινή καλλονή, που μπλέχτηκε το όνομά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ερωτικό σκάνδαλο στην Εθνική Σερβίας - Είναι παντρεμένη με τον τερματοφύλακα και την ''έπιασαν'' στα πράσα με τον επιθετικό

Πολλά τα παράδοξα με το Μουντιάλ 2022, καθώς πέρα από το γεγονός, πως φέτος βλέπουμε τους αγώνες εν μέσω χειμώνα και Χριστουγέννων αντί του καλοκαιριού, που είχαμε συνηθίσει, σε ότι αφορά τα Ελληνικά δεδομένα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Προγράμματα κόβονται, άλλα αλλάζουν ώρες και ημέρες προβολής (δείτε εδώ ποια εκπομπή μείωσε ώρες) και γενικότερα επικρατεί ένας πανικός και με το συνδρομητικό κανάλι, που δείχνει τους αγώνες (δείτε εδώ τις αντιδράσεις σχετικά με τον ΑΝΤ1+).

Όσο λοιπόν στην μικρή ελληνική πραγματικότητα συμβαίνουν όλα τα προαναφερθέντα σχετικά με το Μουντιάλ παράλληλα γίνεται ο κακός χαμός στην Εθνική Σερβίας, αφού την Παρασκευή 2/12 μέσα από το Breakfast at Star αποκαλύφθηκε ένα σκανδαλώδες ερωτικό τρίγωνο.

Ο λόγος για την καλλονή Άννα Ράτσκοβιτς, η οποία είναι παντρεμένη με τον Πρέντραγκ Ράικοβιτς, ο οποίος είναι ο τερματοφύλακας στην Εθνική Σερβίας. Η είδηση ωστόσο, που έχει κατακλίσει τα μέσα λίγο πριν την σημερινή (2/12) αναμέτρηση της ομάδας έναντι της Ελβετίας, αφορά στην ερωτική ανάμειξη της γυναίκας με τον συμπαίκτη του άντρα της, επιθετικό της ομάδας και μέλος της Γιουβέντους, τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Προφανώς και οι ίδιοι δεν έχουν προχωρήσει σε δηλώσεις και παραδοχή του σκανδάλου, που έχει ξεσπάσει, καθώς όλα βγήκαν στη φόρα από ένα tweet του Άγγλου δημοσιογράφου, Ρίτσαρντ Γουίλσον, ο οποίος να τονίσουμε εδώ, πως στη συνέχεια έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτησή του.

Η γυναίκα που που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Εθνική Σερβίας