Αλλάζει ξανά ώρα το Πρωινό του ΑΝΤ1 - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Από αύριο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλλάζει ξανά ώρα το Πρωινό του ΑΝΤ1 - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Τις τελευταίες μέρες όπως έχουμε δει η εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, τελείωνε μία ώρα νωρίτερα λόγω του Μουντιάλ (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να πάω σε μια ανακοίνωση. Έχει γίνει λίγο χαμός με το Μουντιάλ. Ο ΑΝΤ1 το παρουσιάζει άψογα, πολύ ωραίες μεταδόσεις παιχνιδιών. Ωστόσο υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1 Plus. Για αυτό λοιπόν, τουλάχιστον για σήμερα, δε ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες… Σήμερα εμείς θα τελειώσουμε 12 παρά 20, γιατί θα γίνει και το pre game και 12 μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 αλλά και από τον ΑΝΤ1 Plus, για όσους έχουν κινητά κλπ το Μαρόκο-Κροατία. Και όλα τα σημερινά ματς, θα μεταδοθούν και από το κανονικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τις αλλαγές λόγω Μουντιάλ στην εκπομπή του.

Βέβαια, η αλλαγή αυτή δεν επηρέασε την εκπομπή και συγκεκριμένα τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε, καθώς αμέσως μετά το πρόωρο κόψιμο, κατάφερε και βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη, σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικά νούμερα (δείτε εδώ συγκεκριμένα πως τα πήγε τόσο το Πρωινό, όσο και οι υπόλοιπες εκπομπές).

Ο παρουσιαστής λοιπόν, στην έναρξη της σημερινής 28/11 του εκπομπής, γνωστοποίησε στους τηλεθεατές πως από αύριο, Τρίτη 29/11, το Πρωινό θα επιστρέψει στην κανονική του ώρα και θα ρίχνει αυλαία και πάλι στις 1 παρά 20 το μεσημέρι.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την νέα αλλαγή στην ώρα προβολής του "Πρωινού"

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν καλημέρισε τους τηλεθεατές στο στολισμένο πλατό και αμέσως μετά είπε χαρακτηριστικά: «Στολίσαμε και εμείς. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που λόγω Μουντιάλ θα τελειώσουμε 11.30. Από αύριο κανονικά επανερχόμαστε στην ώρα μας και θα τελειώνουμε 12.40».

Να υπενθυμίσουμε πως το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είναι:

  • 12:00: Καμερούν - Σερβία
  • 15:00: Νότια Κορέα - Γκάν
  • 18:00: Βραζιλία - Ελβετία
  • 21:00: Πορτογαλία - Ουρουγουάη