«Πρωί πρωί μου έστειλε μήνυμα» - Η αποκάλυψη του Αθερίδη για την εγκυμοσύνη της κόρης του, Φωτεινής

«Διαισθάνθηκα ότι...»

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 14/1 στην εκπομπή ''Μαμά - δες'', στην οποία μοιράστηκε εμπειρίες του τόσο ως παππούς αλλά και ως πατέρας της Φωτεινής Αθερίδου.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στη κόρη του, αλλά ο ερχομός του εγγονού στη ζωή του έδωσε τον τίτλο του χαζοπαππού, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για εκείνον.

Expand player

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος.

Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω», είχε πει η Φωτεινή σε συνέντευξη της αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Λίγες ημέρες μετά λοιπόν από τα δημοσιεύματα, που θέλουν την Αθερίδου ξανά έγκυο (δείτε εδώ αναλυτικά), ο πατέρας της μίλησε τόσο για τη στιγμή, που έμαθε πως θα γίνει παππούς αλλά και για το φόβο του σχετικά με το αν το ζευγάρι θα κρατούσε το παιδί ή όχι.

Ο φόβος του Θοδωρή Αθερίδη για την εγκυμοσύνη της κόρης του, Φωτεινής

«Πρωί πρωί η κόρη μου μού έστειλε σε μήνυμα πως είναι έγκυος. Το κοιτάω και κάνω Yes! Είχα όμως μεγάλη αγωνία για το πως το σκέφτονται. Πως το σκέφτονται ως προς το αν θα το κρατήσουν ή όχι. Εκείνη βέβαια ίσως ήθελε να δει πως το έβλεπα εγώ. Διαισθάνθηκα ότι το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε. Και πουσάρω εγώ όση ενέργεια είχα και «θέλω να γίνω παππούς» της ουρλιάζω».

Τώρα βέβαια που τον κοιτάζω αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι, αν δεν τον κρατούσαν, δεν θα υπήρχε μού έρχεται μια τρέλα! Μου έρχεται τρέλα γιατί τον κοιτάζω, «να ‘τος αυτός είναι που δεν θα τον κρατούσαν αν δεν τον κρατούσαν»! Πάντα είμαι υπέρ της ζωής σε αυτά τα θέματα. Πάντα.

Εγώ όταν έγινα μπαμπάς έπαθα τεράστιο σοκ αλλά αυτές οι πιέσεις έκαναν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα μου τεράστιε. Ήμουν και πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου γνωρίζοντας ότι αν πάρουμε μια ανάποδη απόφαση θα διέλυε αυτό τη σχέση μας και έκανα τον σταυρό μου», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Και να πεθάνω θα θυμούνται...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την καριέρα του

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν μπορώ να...» - Η εξομολόγηση για την πρώην σύζυγό του, Έλενα