«Και να πεθάνω θα θυμούνται...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την καριέρα του

Η σπάνια σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Και να πεθάνω θα θυμούνται...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για την καριέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του καθώς και στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη φιλία που έχει με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου (δείτε εδώ την επανένωσή τους στη σκηνή), και για το πόσο πολύ μπορούσε να καταλάβει τη σκέψη του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Μάλιστα όπως εξήγησε, πολλές φορές, διαβάζοντας τον ρόλο του «Θοδωρή», πολλές φορές «έβλεπε» τον μπαμπά του.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για το Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς

«Χθες η Δήμητρα Παπαδοπούλου μού έλεγε ότι ψάχνει να βρει κάτι καρμικό δικό μας. Είναι η στιγμή του «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» πολύ οριακή. Δηλαδή μπερδευόμασταν και γω και η Δήμητρα και γω το έχω πει. Αν πάρω Όσκαρ, θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε Όσκαρ. Αλλά, όχι, για το "Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς" θα λένε όταν θα πεθάνω και αυτό θα αρχίσουν να παίζουν.

Καταρχάς ότι το έζησα αυτό το πράγμα, να έχει συμβεί να έχει επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο που μου λένε ότι είδαν τον εαυτό τους σε αυτή τη σχέση… Αυτό το πράγμα, αυτή είναι η δουλειά μας! Δεν είναι κάτι άλλο.

Επειδή δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα της Δήμητρας ούτε και εκείνη έχει γνωρίσει τον δικό μου, έχω μια θεωρία που της την έχω πει ότι αυτά που γράφει πολλές φορές είναι αστεία σαν να τα έχει πει ο πατέρας μου. Της λέω πως μας συνδέει ο «ίδιος» πατέρας και ο ίδιος κώδικας χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.