Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκαν ξανά στη σκηνή 20 χρόνια μετά το Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκαν ξανά στη σκηνή 20 χρόνια μετά το Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη ήταν ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια όπου αγαπήθηκαν όσο τίποτα με αφορμή την επική σειρά «Σ' αγαπώ μ' αγαπάς» όπου προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του MEGA από το 2000 έως το 2002.

Πλέον οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά καθώς την Παρασκευή (10/6) πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Τι ζούμε ρε» στο Θέατρο Άλσος όπου αρκετοί διάσημοι έδωσαν το παρών τους (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Βέβαια, το ενδιαφέρον "κέντρισε" το συγκεκριμένο δίδυμο καθώς όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αποτελεί ένα από τα πιο επικά ζευγάρια που έχουν μείνει στην ιστορία για τις επικές τους ατάκες σαν εκείνη του «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;».

Reunion στην σκηνή για τον Θοδωρή Αθερίδη και την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δήμητρα Παπαδοπούλου - Θοδωρής Αθερίδης

Θοδωρής Αθερίδης - Δήμητρα Παπαδοπούλου

Οι απίστευτες δηλώσεις του Αθερίδη για την Δήμητρα Παπαδοπούλου - «Δεν είναι έτσι ηθοποιός…»

Μετά τον Κρατερό Κατσούλη, δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της παράστασης που πρωταγωνιστούν, έκανε και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση, για τη φίλη του Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη συνεργασία τους, αλλά και για την επιτυχία στη ζωή του.

«Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, η κόρη μου ήταν δέκα χρονών. Ήμουν πολύ ισορροπημένος και πήρα μόνο χαρά από αυτό», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης και σχετικά με την παράσταση ανέφερε: «Θα δούμε να περνάει από μπροστά μας ότι έχουμε ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια».

«Η Δήμητρα είναι ένα πρόσωπο που δεν είναι έτσι ηθοποιός… ηθοποιένιος. Δεν είναι μια γυναίκα, η οποία ξέρει ότι πρέπει να πάει στο θέατρο τις τάδε ώρες όλη τη σεζόν. Στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” τη βρήκα έτοιμη, κατεστραμμένη».

«Η επιτυχία σε μένα ήρθε στα 35 μου, η κόρη μου ήταν δέκα χρονών. Ήμουν πολύ ισορροπημένος και πήρα μόνο χαρά από αυτό» ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός.