Οι πρώτες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη μετά το χαμό της μητέρας του - «Δε μου είναι εύκολο...»

Με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη μετά το χαμό της μητέρας του - «Δε μου είναι εύκολο...»

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της παράστασης «Τι ζούμε ρε» στην οποία θα πρωταγωνιστεί και ο Κρατερός Κατσούλης. Ο αγαπητός ηθοποιός, που πρόσφατα βίωσε την τεράστια απώλεια της μητέρα του, έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε πως προχωρά μετά από αυτό και πως ξεχνιέται...

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

«Λόγω προσωπικών συνθηκών η παράσταση αυτή για μένα είναι ένα δώρο στη ψυχή μου. Δε μου είναι εύκολο όλο αυτό. Είχα πει ότι αν ήταν μια άλλη παράσταση θα είχα φύγει. Τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ζορισμένος γιατί ήταν μια αντιφατική συνθήκη το ότι πάω να κάνω πρόβα γιατί δεν είχα αυτή τη διάθεση, όταν όμως ερχόμουν εδώ ήμουν μια χαρά. Το θέατρο έχει αυτή τη μαγική δύναμη να θεραπεύει την ψυχή» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Εικαστικός και σύμβουλος παιδικών εκπομπών στην ΕΡΤ - Αυτή είναι η μητέρα του που πέθανε

Το πρωί της Τρίτης 25/5 ο Κρατερός Κατσούλης με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση ανακοίνωσε πως η πολυαγαπημένη του μητέρα, έφυγε από τη ζωή μετά από "μάχη" που έδωσε με την υγεία της στο νοσοκομείο Σωτηρία, λόγω πνευμονολογικών προβλημάτων.

Ο ηθοποιός με την μητέρα του είχε πολύ καλές σχέσεις και ο ένας είχε τεράστια αδυναμία στον άλλον. «Της χρωστώ την ευρηματικότητα και την ευκολία στο να κατασκευάζω πράγματα με τα χέρια μου. Οι δυο μας όταν ήμουν μικρός, ήμασταν σαν τον Μακ Γκάιβερ!», είχε πει σε συνέντευξη του.

Η κυρίας Άνια Καλλίδη, είχε σπουδάσει στην σχολή Καλών Τεχνών στην Γενεύη, υπήρξε εικαστικός, εκπαιδευτικός και σύμβουλος παιδικών εκπομπών στην ΕΡΤ, στις οποίες μάλιστα είχε συμμετοχή και ο Κρατερός Κατσούλης σε μικρή ηλικία.

Κρατερός Κατσούλης μητέρα θάνατος

Τα τελευταία χρόνια είχε ένα μικρό μαγαζί στα Κουφονήσια, όπου κατασκεύαζε χειροποίητα ψάθινα ζωγραφιστά καπέλα και άλλα αντικείμενα και στο οποίο είχε δώσει το όνομα της εγγονής της Αέλιας και κόρης του Κρατερού.

Η μητέρα του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου με την οποία έχουν χωρίσει.

Μητέρα Κρατερού Κατσούλη