"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη μετά τον θάνατο της μητέρας του - «Μου είναι πολύ δύσκολο»

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Κρατερός Κατσούλης βιώνει μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες έχασε από την ζωή την αγαπημένη του μητέρα, προκαλώντας του τεράστια θλίψη.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τα social media μιας και δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό είχε κάνει γνωστό πως η μητέρα του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που του έδωσαν δύναμη όλο αυτό το διάστημα που ήταν αρκετά δύσκολο για τον ίδιο μετά από την απώλεια που τον "τσάκισε". Μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του:

«Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια ,οι ευχές σας για το ταξίδι της , η αγάπη που στέλνετε, από την ώρα που έκανα γνωστό ότι έφυγε η μητέρα μου ,είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθώ γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους αλλά μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο. Αγάπη φως και ευλογία σε όλους. Ουρανία Καλλίδου , κατά κόσμον Άνια. 1/4/44-25/5/22»

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

«Για μένα προτεραιότητα έχει...» - Βγήκε στο Πρωινό και ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κρατερός Κατσούλης

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/5) ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση που θα συμμετέχει φέτος το καλοκαίρι καθώς και στην μεγάλη τηλεοπτική του επιστροφή.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε το θέμα του διαζυγίου με τα παιδιά του, εξήγησε πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις ενώ μάλιστα οι προτάσεις αυτές είναι τόσο για μυθοπλασία όσο και για τηλεπαιχνίδια.

«Θα κάνω κάτι τηλεοπτικά. Υπάρχουν προτάσεις ήταν γενναιόδωρη χρονιά. Υπάρχουν προτάσεις για τηλεπαιχνίδια και για μυθοπλασία. Για μένα προτεραιότητα έχει πάντα η μυθοπλασία. Αν μπορεί να συνδυαστεί με το τηλεοπτικό θα είναι ιδανικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.