«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί...» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Κρατερός Κατσούλης

Μίλησε ανοιχτά για όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί...»  - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Κρατερός Κατσούλης

O Kρατερός Κατσούλης έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες εικόνες που φέρνει σε όλους μας ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο ηθοποιός έχει αποδείξει κατά καιρούς πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι και φυσικά η φρίκη του πολέμου δεν τον αφήνει αδιάφορο ειδικά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για αυτόν στα παιδιά του.

Μπορεί ο Κρατερός να ζει σε χωριστό σπίτι από την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η σχέση με τα δύο του παιδιά δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό. Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και μιλάνε για πολλά θέματα, μιας και βρίσκονται σε μια ηλικία με πολλές απορίες!

Oι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για τα παιδιά του

«Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου».

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι».

Οι εξοργισμένες δηλώσεις του ηθοποιού για τον πόλεμο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να ξεσπάσει με αφορμή τον Πόλεμο στην Ουκρανία καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το Ελληνικό κονβόι έζησε στιγμές τρόμου μετά από επίθεση από πυροβολισμούς. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του:

«Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση ασπάστηκε τη θεωρία ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος και να το αποδεικνύεις; Γιατί το όχι στον πόλεμο μπορεί να είναι μόνο ευχή όπως ειπώθηκε και δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ειρηνικά;!

Γιατί δόθηκε η εντολή, δεν ρωτήθηκε και κανένας ,τελείωσαν και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις με διαφορετικές απόψεις, προπαγάνδα μόνο,από εδώ και πέρα; Γιατί τώρα αυτή η πρωτοφανής αποφασιστικότητα και ρητορική περί σαφούς θέσης ;! Γιατί όχι τόσα χρόνια;!

Γιατί όλοι κάνουν ότι ξαφνιαστήκανε με αυτές τις εξελίξεις; Γιατί πιστεύουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα; Γιατί οι πρόσφυγες της Ευρώπης αντιμετωπίζονται διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους ; Γιατί όχι όλοι με αγάπη και ανθρωπιά ; Γιατί αντί να γιορτάζουμε την άνοιξη να αγωνιούμε για την μοίρα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που σε πολύ λίγο θα γίνουν εκατομμύρια;

Γιατί ο,τι ρωσικής προέλευσης και παρουσίας σε οποιαδήποτε μορφή ακόμα και αυτής της τέχνης καταργείται και μάλλον οποίος έχει αντίθετη γνώμη σε πολύ λίγο θα διώκεται κιόλας αφού ήδη χαρακτηρίζεται;! Γιατί η κυβέρνηση δεν ζητάει και να πετύχει τις ίδιες κυρώσεις να επιβληθούν και στην Τουρκία για μισό αιώνα κατοχής στη Κύπρο , με αποφάσεις και καταδίκες του Συμβουλίου ασφάλειας που η Τουρκία κοροϊδεύει τόσα χρόνια όλο το ΝΑΤΟ;!

Τουλάχιστον να σωζόταν επιτέλους η Κύπρος! Γιατί;! Γιατί να ξανά γονατίσει ο Έλληνας πολίτης από τα επακόλουθα και τις συνέπειες αυτής της απόφασης εμπλοκής σε πόλεμο χωρίς καν να ρωτηθεί; Γιατί να είμαστε πρώτοι ,στον δήθεν τσαμπουκά ,τσάμπα μάγκες; Γενικώς… γιατί;! Ότι ευχηθείτε , διπλό και πολλαπλό να επιστρέφει σε εσάς, γενναιόδωρα»