«Ζω σε ένα σπίτι με...» - Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την καθημερινότητά του μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

«..Ό,τι πέρασα τελείωσε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ζω σε ένα σπίτι με...» - Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την καθημερινότητά του μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

Τον Κρατερό Κατσούλη σε αποκλειστικές δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του είδαμε στην εκπομπή Happy Day του Alpha, ο οποίος μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη. Σε όσα συνέβησαν με την υγεία του στάθηκε ο ηθοποιός καθώς σχολίασε και τη νέα πραγματικότητα μετά το χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

Το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι, έχοντας χωρίσει επαγγελματικούς και προσωπικούς ρόλους, παραμένει μαζί στο κομμάτι που αφορά τα δύο παιδιά τους. Δεν ήταν ασφαλώς μια εύκολη απόφαση ο χωρισμός, ωστόσο και οι δύο έχουν βρει τα πατήματά τους (δείτε τι δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου για το πως νιώθει μετά το διαζύγιο).

Σήμερα ο Κρατερός προσπαθώντας να φροντίσει περισσότερο την υγεία και τον εαυτό του, είναι σε φάση γυρισμάτων για τη σειρά «Νεοκλασικά». Σε ό,τι αφορα την γονεική του ιδιότητα είναι πάντα εκεί για τα παιδιά του, έχοντας μετακομίσει σε άλλο σπίτι για να περνάνε χρόνο εκεί! Όσο για τη συνεννόηση με την Καραβάτου δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

«Ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.

Από το καλοκαίρι και μετά είμαστε σχεδόν συνέχεια με τα παιδιά, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος έτσι κι αλλιώς. Αυτά είναι πράγματα που ρυθμίζονται σχεδόν αντανακλαστικά»

Μισός μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης

«Έχω χάσει περίπου 15 κιλά, κάνω διατροφή και γυμναστική. Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα κιλά, πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο τι θα κάνουμε για να νιώσουμε πιο όμορφα. Ο επαγγελματικός χώρος που δημιούργησα είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού. Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου ως μέσο, μου λείπουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα. Η τηλεόραση με μια εκπομπή εκτός πρωινής ζώνης φυσικά και με ενδιαφέρει.

Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική. Ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Όταν κάνεις μεγαλύτερος παιδιά λες ότι τώρα ξέρω περισσότερα. Αν τα έχεις κάνει μικρότερος λες πως όταν μεγαλώσουν θα είμαστε πιο κοντά.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να είναι ευτυχής και ευγνώμων που έκανε παιδιά. Αυτό που λέω και στα δυο παιδιά μου είναι “σας αγαπάω και τους δύο έτσι κι αλλιώς”. Ο Αρίωνας μού επέτρεψε να τον γνωρίσω και να έρθουμε πιο κοντά μετά τα 2. Μέχρι τότε ήμουν μια “ιδέα”. Με το που αρχίσαμε να γνωριζόμαστε έγιναν φοβερά άλματα στη σχέση μας», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.