Θρήνος για την Κατερίνα Καραβάτου - Πέθανε η μητέρα της

Για αυτό έφυγε άρον άρον από την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για την Κατερίνα Καραβάτου - Πέθανε η μητέρα της

Την μητέρα της έχασε η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) για αυτό και η παρουσιάστρια έφυγε άρον άρον από την εκπομπή της.

Η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως η Κατερίνα Καραβάτου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή αλλά δεν εξήγησε για ποιον ακριβώς λόγο έφυγε βιαστικά και απλά αρκέστηκε στο να πει πως ήταν για κάποιους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

«Επιστρέψαμε. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η Μαρία Ηλιάκη γνωστοποίησε τα δυσάρεστα: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας».

Η στιγμή που η Κατερίνα Καραβάτου «λύγισε» στην εκπομπή της όσο μιλούσε για την μητέρα της

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της στο MEGA, «Τι λες τώρα». Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου 9/10, η γνωστή παρουσιάστρια "λύγισε" και μίλησε ανοιχτά πως πως αυτή την περίοδο η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου, έβλεπα τις νοσηλεύτριες που μιλούσαν με τόσο υπομονή και τέτοια γλύκα και βοήθησαν κυρίες που έχουν ανάγκη και νοσηλεύονται μαζί με την μητέρα μου.

Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου και τους είπα: “Είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές”», Και πρόσθεσε: «Μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα και μέσα στην ψυχή όσων έχουν περάσει ή περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο.

Μιας και το είπα αυτό η μητέρα μου είναι στο “Γεώργιος Γεννηματάς”, στη Γ’ παθολογική. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους εκεί. Μπράβο τους».