Στιγμές ευτυχίας για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη - Τι συνέβη;

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί οι δυο τους να κρατάνε χαμηλούς τόνους όσο αναφορά την προσωπική τους ζωή ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μετρούν πολλά χρόνια όπου είναι μαζί.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr αυτή τη φορά τους "τσάκωσε" την Παρασκευή (10/6) στο θέατρο Άλσος στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τι ζούμε ρε». Να τονίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός όπου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» πριν από λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη με μια απώλεια που της στοίχησε αρκετά.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Αποκλειστική φωτογραφία Σαμαρά - Ποιμενίδη

Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και...»

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την όμορφη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Ποιμενίδη. Μάλιστα την ίδια την παρακολουθούμε και στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι ρεαλίστρια, αλλά πιστεύω πως πάω προς τον οπτιμισμό, όχι προς τον πεσιμισμό. Θυμάμαι πολλές φορές στη ζωή μου να βουλιάζω για λίγο καιρό όταν πέφτω, αλλά μετά σηκώνομαι αμέσως γιατί λέω στον εαυτό μου "σκέψου τι θέλεις".

Μετά συγκεντρώσω την ενέργεια και τη σκέψη μου σε αυτό που θέλω να έρθει και του δίνω συγκεκριμένη μορφή. Πιστεύω πολύ στον οραματισμό. Σκέφτομαι τον τάδε ρόλο, την τάδε δουλειά που θα ήθελα να μου συμβούν. Και όσο τα σκέφτομαι, φτιάχνομαι, χαμογελάω, με φαντάζομαι να τα κάνω.

Όσο δημιουργείς μια εικόνα μέσα σου και το κάνεις με χαρά, αλλά όχι αγχωτικά, του στυλ "πω πω, πρέπει να είμαι οπωσδήποτε εκεί αλλιώς θα καταστραφεί η ζωή μου", τότε νομίζω ότι θα σου έρθουν σιγά-σιγά τα πράγματα όπως θέλεις. Πιστεύω πολύ και στην καλή ενέργεια.

Αν κάθεσαι και μιζεριάζεις για το τι δεν έχεις, θα ξυπνάς κάθε πρωί και θα μετράς αυτά που δεν έχεις. Αν σηκώνεσαι όμως και σκέφτεσαι τι καλό έχεις, που μπορεί να είναι ένας σύντροφος, η υγεία σου, οι φίλοι σου, η δυνατότητα να πας με τον κολλητό σου για έναν καφέ που να μπορείς να τον πληρώσεις, και νιώσεις ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα απλά πράγματα που δεν τα υπολογίζουμε, τότε θα σου έρθουν και τα άλλα, τα μεγαλύτερα».

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν».