Σασμός: Το Twitter υποκλήθηκε στην κηδεία του Στεφανή - "Ανατριχιαστικές σκηνές! Μπράβο στην παραγωγή"

Οι χρήστες έμειναν άφωνοι με την ερμηνεία των ηθοποιών αλλά και το θάρρος του Τάσου Νούσια να μείνει τόση ώρα στο φέρετρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Το Twitter υποκλήθηκε στην κηδεία του Στεφανή -

Συγκλονισμένοι είναι οι τηλεθεατές με την ερμηνεία των ηθοποιών στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Η δε σκηνή της κηδείας του Στεφανή που προβλήθηκε στο σημερινό (22/9) επεισόδιο ανατρίχιασε και καθήλωσε το κοινό.

Μπορεί ο Στεφανής να μην είχε και τον πιο αγαπητό ρόλο στην σειρά, ωστόσο ο Τάσος Νούσιας που τον υποδύεται κατάφερε και έκανε τους χρήστες του Twitter να τον δοξάζουν, μιας και το ταλέντο του στην υποκριτική είναι μεγάλο.

Ο ίδιος δολοφονήθηκε στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, με το κοινό να ψάχνει απεγνωσμένα τον άνθρωπο που πάτησε την σκανδάλη. Η κηδεία του Στεφανή έπαιξε μάλιστα στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τον Τάσο Νούσια να δέχεται κανονικά να μπει στο φέρετρο για αρκετή ώρα, κάτι που έκανε τους τηλεθεατές να τον καταχειροκροτήσουν, μιας και μιλάμε για πολύ μακάβρια σκηνή.

Τόσο λοιπόν το ανοιχτό φέρετρο με τον ίδιο, όσο το μοιρολόι και οι ερμηνείες των υπόλοιπων ηθοποιών συγκλόνισαν τους τουιτεράδες.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Σασμό και την κηδεία του Στεφανή

Spoiler για τον δολοφόνο του Στεφανή - «Υπάρχει λόγος που δεν μιλάει ο Μανώλης»

Ο Στεφανής έπεσε νεκρός και έτσι, το πρωί της Τρίτης (21/9), ο Γιώργος Αμούτζας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και έδωσε το δικό του spoiler για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως υπάρχουν μερικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν το κοινό στην ανακάλυψη του δολοφόνου, ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα μάθουμε ποιος πήρε τη ζωή από τον Στεφανή.

«Ο Μανωλάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανώλης είναι κολλητός του Νικηφόρου, γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί γι αυτόν και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί.

Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί κλειστό, που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ειδικά, όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως και νέα βεντέτα.

Το δωμάτιο που μπήκε ο δολοφόνος δεν το έχουμε ξαναδεί. Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο, ο Νικηφόρος, που είναι ο τραγικός ήρωας, γενικά στη σειρά τα μαθαίνει όλα τελευταίος».

Όσο για την κουβέντα που του είπε ο Στεφανής λίγο πριν ξεψυχήσει: «Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Πρσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».