Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για την επική ατάκα «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Όλα όσα είπε για το «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπ'ας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για την επική ατάκα «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Το βράδυ της Πέμπτης 26/5 η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω και έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τους Απαράδεκτους και τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά και την επιτυχία της με το «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς».

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου

«Το Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς ήταν ξένο project. Διάβασα τα 10 πρώτα επεισόδια και η ηρωίδα είχε μια ανησυχία για το πότε θα γίνει μάνα. Χωρίς όμως να δίνει έμφαση που έδωσα εγώ. Μου είπαν στο τρέιλερ να πω μια ατάκα. Και όπως περπάταγα λέω το θέμα αυτής είναι το θέμα των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το πότε θα γίνει μάνα. Και έκανα το τρέιλερ και έμεινε η ατάκα. Μάλλον το αυτονόητο κάνει εντύπωση».

Η απίστευτη αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για την επιτυχία των Απαράδεκτων

Η ταλαντούχα ηθοποιός η οποία μετρά ουκ ολίγες τηλεοπτικές επιτυχίες στην καριέρα της, όπως το Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με μεγάλη αγάπη στο θρυλικό σίριαλ οι Απαράδεκτοι, αλλά και πως αντιμετώπισε τότε την τεράστια δημοφιλία.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι «γεια σου Δήμητρα». Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου».

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία».

«Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι» είπε κλείνοντας.