«Δεν πάμε καλά» - Σάστισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω

Η αποκάλυψη για το μέλλον των Απαράδεκτων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν πάμε καλά» - Σάστισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω

Το βράδυ της Πέμπτης 26/5 η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος - Ενωπίω» και κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και έδωσε μια εκ βαθέων συζήτηση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία των Απαράδεκτων αλλά και για τα χρόνια που πάλευε με ψυχικές ασθένειες.

Σάστισε με το βίντεο του Βλάση Μπονάτσου η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Την ώρα της συζήτησης ο παρουσιαστής έδειξε ένα βίντεο από το παρελθόν, με τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο που μιλούσε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Τότε η σεναριογράφος «πάγωσε» αλλά σύντομα ανασυγκροτήθηκε και απάντησε:

«Όχι, οι Απαράδεκτοι δεν μπορούν να επιστρέψουν, είναι άπαξ, είναι μοναδικά» και συνέχισε: «Σαν τώρα να μας μιλάει! Εγώ δεν… δεν τη θυμόμουν αυτή τη δήωση του Βλάσση, αλλά νομίζω πως τώρα μας μίλησε, δεν πάμε καλά. Δεν υπάρχει χρόνος, έτσι; Είναι εδώ!».

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησαν το πρωί της Τρίτης 17/5 στο Breakfast at Star, καθώς ανέφεραν πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου η ηθοποιός που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, είχε δεχτεί και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, όχι όμως στον κλάδο της, αυτόν της υποκριτικής, αλλά της παρουσίασης!

Πιο συγκεκριμένα είχε δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, δηλαδή κάτι διαφορετικό από ότι την είχαμε συνηθίσει, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά αλλά δύο τρεις! Όταν δε είπε στην μητέρα της το γεγονός της είπε ότι δεν είναι για εκείνη, και παρότι τα χρήματα ήταν πολύ καλά, της ανέφερε πως το χρήμα δεν είναι το παν.