«Πραγματικά είναι μια μέρα...» - Ταραγμένη η Ελένη Μενεγάκη στο στούντιο του ΜEGA

Τι της συνέβη;

Με βροχές και πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα έχει πληγεί όλη η χώρα την Πέμπτη 26/1, με την πολιτική προστασία και το 112 να προειδοποιούν (δείτε εδώ αναλυτικά) για περιορισμό άσκοπών μετακινήσεων.

Όσοι όμως έπρεπε να βρεθούν στη δουλειά τους και στο χώρο, όπου εργάζονται ήρθαν αντιμέτωποι με την κακοκαιρία και μια εξ αυτών ήταν και η Ελένη Μενεγάκη.

Expand player

Πιο συγκεκριμένα η ξανθιά παρουσιάστρια αφού έκανε την απόλυτη ανατροπή και εμφανίστηκε στο πλατό του Πάμε Δανάη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στη συνέχεια μοιράστηκε την εμπειρία της με τον καιρό.

«Έχω ανατριχιάσει εε..Καλά τόσα χρόνια, που συνεργαζόμαστε είχες τόσα ταλέντα και τα έβγαλες στην εκπομπή της Δανάης; Δε με λυπάτε κανείς, βγαίνω με τα τσιμπιδάκια στο κεφάλι;», είπε η Ελένη Μενεγάκη στο Πάμε Δανάη.

Λίγο πριν από τη λήξη της εκπομπής Ελένη, η Μενεγάκη απευθύνθηκε στον κόσμο και μάλιστα έκανε παράκληση σε όσους δεν έχουν σημαντικές υποχρεώσεις να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη με τη σημερινή (26/1) κακοκαιρία

«Ο καιρός όπως βλέπετε σήμερα δεν είναι καλός. Όσοι μπορείτε να αποφύγετε τις μετακινήσεις, καλό είναι να τις αποφύγετε. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που έχουμε ακούσει πως είναι πολύ πιο έντονα τα φαινόμενα και κάποιοι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ίσως. Πραγματικά ειναι μια μέρα που αν δεν υπάρχει λόγος να βγεις από το σπίτι σου, τα απολύτως απαραίτητα.

Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ εκεί που βαφόμουν χτυπάει το σύστημα για τα καιρικά φαινόμενα που δουλεύει φανταστικά… Και συμφωνώ και εγώ. Πολύ μου αρέσει αυτό το σύστημα που έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Ήταν και παραμένει χρήσιμο», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Περιμένω πότε θα πάμε με τον αντρούλη μου...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις ικανότητες του Μάκη Παντζόπουλου

«Δεν είναι το παιδί μου...» - Το εξώφυλλο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη