«Δεν είναι το παιδί μου...» - Το εξώφυλλο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA και τους ξεφτίλισε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είναι το παιδί μου...» - Το εξώφυλλο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη Λάουρα Λάτσιου μεγάλωσε και σε λίγες ημέρες θα γίνει 18 χρονών. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA είχε μιλήσει με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα αναληθή και σήμερα Τετάρτη 25/1, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις.

Το παιδί που χρεώνουν στην Ελένη Μενεγάκη

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.

Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη με χιούμορ.

Δείτε ωστόσο εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με το πόσο έχει μεγαλώσει η Λάουρα αλλά και η Βαλέρια.

Αυτή είναι η... κόρη που της χρεώνουν

Η κοπέλα που το περιοδικό έχει βάλει στο εξώφυλλο του ως κόρη της είναι η Φένια, πρώην σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου, η οποία μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία που έχουν χρησιμοποιήσει και έχει γράψει «Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ».