Ανέμελοι πάνω στο χλιδάτο σκάφος τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μενεγάκη με τον Ματέο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια

Φόρεσαν τα μαγιό τους και σάρωσαν το Ιόνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανέμελοι πάνω στο χλιδάτο σκάφος τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μενεγάκη με τον Ματέο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια

Αντίστροφα ο χρόνος μετράει πλέον μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου, όταν η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του τηλεοπτικού της σπιτιού. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές διακοπές της και επισκέπτεται τα γραφεία του MEGA προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την εκπομπή της, επιβλέποντας παράλληλα τις εργασίες που γίνονται στο πλατό.

Νέα σκηνικά, νέα φώτα και μικρές κινήσεις ανανέωσης για την παρουσιάστρια, που πάντως σε επίπεδο προσώπων δεν ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Όσοι τη συναντούν στους διαδρόμους του καναλιού έχουν να λένε πως γύρισε πιο φρέσκια από ποτέ και το YOU βρήκε τον λόγο, που δεν είναι άλλος από τις στιγμές χαλάρωσης που περνάει κάθε καλοκαίρι με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη
Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

Μεγανήσι 10/8

Η παρουσιάστρια δεν αλλάζει την Ελλάδα με τίποτα, κάνοντας κρουαζιέρα σε όλα τα νησιά, ξεκινώντας από το Αιγαίο και την Άνδρο συγκεκριμένα για να φτάσει στο Ιόνιο, με τον φωτογραφικό μας φακό να τη συναντά στο Μεγανήσι. Ελένη και Μάκης χαίρονται την οικογενειακή τους “μπουνάτσα” μακριά απ' όλους και όλα, σκίζουν τα κύματα της θάλασσας και γιορτάζουν αγκαλιά κάθε λεπτό από το καλοκαίρι που πέρασε, με εκείνον καπετάνιο και την παρουσιάστρια “καπετάνισσα” της καρδιάς του...

Αποσυμπίεση και... συντήρηση - Φωτογραφίες της Μενεγάκη με την οικογένεια της

Λένε πως “ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται”, η Ελένη πάντως δεν περιμένει την αναμπουμπούλα, ούτε αφήνει τίποτα στην τύχη, αντιθέτως ανεβαίνει στο σκάφος και κάνει μόνη της όλες τις δουλειές που απαιτούνται για τη συντήρησή του, όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα.

Ελένη Μενεγάκη σκάφος

Μαζί της βρισκόταν και η κόρη της Βαλέρια, καθώς τα μεγαλύτερα παιδιά της απολαμβάνουν πλέον διακοπές χωριστά από την παρουσιάστρια, με κοινό τόπο συνάντησης τα Άχλα, που παραδοσιακά είναι η βάση της οικογένειας. Μόλις τελειώνει τις εκπομπές της, εκεί ταξιδεύει αμέσως και εκείνη, προκειμένου να αποφορτιστεί, να επικεντρωθεί στα αγαπημένα της πρόσωπα και να επιστρέψει στους fans της με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος Λάουρα Βαλέρια Λάτσιου

Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα

Πάντα βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της, στα δύσκολα αλλά και στα όμορφα. Ευτυχώς την περασμένη Κυριακή 28 Αυγούστου ίσχυε το δεύτερο, με την hair stylist της παρουσιάστριας, Κατερίνα Λούβαρη, να βαφτίζει τον γιο της. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της η Ελένη Μενεγάκη, που πάτησε pause σε όλες τις προετοιμασίες της πρεμιέρας για να βρίσκεται εκεί. «Να σας ζήσει Κατερίνα και Χρήστο! Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος! Πρώτη φορά σε βάφτιση που το μωρό δεν έκλαψε ούτε μια στιγμή!», ανέφερε η παρουσιάστρια σε ανάρτησή της, δημοσιεύοντας κι άλλα στιγμιότυπα από τη βάφτιση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ