Όχι μόνο επιστρέφει η εκπομπή της Μενεγάκη αλλά βοηθάει και στα μαστορέματα - Αντίστροφη μέτρηση για την εκπομπή ''Ελένη''

Σε αναμμένα κάρβουνα η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όχι μόνο επιστρέφει η εκπομπή της Μενεγάκη αλλά βοηθάει και στα μαστορέματα - Αντίστροφη μέτρηση για την εκπομπή ''Ελένη''

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με διακοπές στα Άχλα της Άνδρου και σε άλλα όμορφα νησιά της Ελλάδας, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στη βάση της στην Αθήνα, με σκοπό να ετοιμαστεί για την έναρξη της εκπομπής ''Ελένη'', που θα βγει στον αέρα στις 5 Σεπτέμβρη.

Η παρουσιάστρια με την τόσο μεγάλη εμπειρία στο χώρο, θα είναι για ακόμη μια χρονιά σε επαφή με το κοινό της και σίγουρα έχει άγχος να πάνε όλα καλά, άσχετα με την πολυετή της δράση στα τηλεοπτικά. Με ένα βίντεο, που δημοσίευσε την Πέμπτη 25/8 στο Instagram έδειξε στους φίλους της τη φάση των προετοιμασιών.

Στο γνωστό πλατό βρέθηκε την ώρα, που γίνονται εργασίες για τα σκηνικά και όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες. Μάλιστα είναι τόσο ακομπλεξάριστη, που δε δίστασε να βάλει και εκείνη ένα χεράκι ανεβαίνοντας σε μια σιδερένια σκάλα.

Η χαρά της Ελένης Μενεγάκη για την επιστροφή της εκπομπής της

«Ποσό χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι εδώ στο @megatvcom ! Σε 11 ημέρες πάλι μαζί !».

Η εκτάκτως επιστροφή της Μενεγάκη στην Αθήνα από τις διακοπές της

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είχε αρκετό ανταγωνισμό μιας και οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε όλους τους σταθμούς πρόκειται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να τα πάνε καλά σε νούμερα τηλεθέασης αλλά και αν "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που επέστρεψε εκτάκτως η Ελένη Μενεγάκη και πάλι στην Αθήνα και άφησε "στα κρύα του λουτρού" τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι καθώς η ημερομηνία της πρεμιέρας για την εκπομπή της στο MEGA ανακοινώθηκε μιας και βγήκε το πρώτο τρέιλερ.

Μάλιστα, δεν θα είναι η μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA που πρόκειται να ξεκινήσει τότε. Η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τη νέα προσθήκη) με το «Mega Καλημέρα», η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη» και η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της, επιστρέφουν στις 5 Σεπτέμβρη στις τηλεοράσεις μας, ανανεωμένες και με νέους συντελεστές.