Οι διακοπές με τον Ματέο και τα παιδιά συνεχίζονται - Η φωτογραφία της Μενεγάκη πάνω στο σκάφος τους αξίας χιλιάδων ευρώ

Χαλαρώνει και απολαμβάνει την ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι διακοπές με τον Ματέο και τα παιδιά συνεχίζονται - Η φωτογραφία της Μενεγάκη πάνω στο σκάφος τους αξίας χιλιάδων ευρώ

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της δεν έχουν τέλος. Οικογενειακώς πήραν το σκάφος τους - δείτε πόσο κοστίζει - και έκαναν tour στα ελληνικά νησιά. Ένα από τα νησιά που επισκέφθηκαν ήταν το Μεγανήσι και η φωτογραφίες ήταν μαγικές.

Στις 17/8 η παρουσιάστρια "χτύπησε" με νέα φωτογραφία πάνω από το σκάφος τους. Την κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι θαυμάστριες της έσπευσαν να σχολιάσουν.

Η φωτογραφία τη Ελένης Μενεγάκη πάνω στο σκάφος

Η Ελένη Μενεγάκη εντελώς αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη πόζαρε με το μικροσκοπικό της μπικίνι δείχνοντας πόσο απολαμβάνει αυτές τις ημέρες ξεγνοιασιάς μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το σπίτι που άφησαν στην Άνδρο για να πάνε διακοπές με το σκάφος

Κάθε καλοκαίρι αλλά και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα η οικογένεια ταξιδεύει στο νησί, αφού ο σύζυγό της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα - δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος