Είναι μαύρο και χωράει όλη την οικογένεια Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Το πανάκριβο σκάφος που κάνουν διακοπές Ελένη και Ματέο

Εμείς πάντως ζηλέψαμε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι μαύρο και χωράει όλη την οικογένεια Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Το πανάκριβο σκάφος που κάνουν διακοπές Ελένη και Ματέο

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μαζί με τα παιδιά τους. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνουν tour στα νησιά του Ιουνίου. Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανησι, Κάλαμος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί είναι μερικές από τις στάσεις τους (δείτε φωτογραφία).

Και όχι, δεν κάνουν τις διακοπές τους με αυτοκίνητο αλλά με το σκάφος που έχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για ένα σκάφος τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design το οποίο κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη έχει ποζάρει πάνω του και μας το έχει δείξει. Είναι μεγάλο σε μαύρο χρώμα με μπεζ καθίσματα, ενώ έχει μεγάλες μηχανές για να "σκίζει" τα κύματα.

Φωτογραφίες από το σκάφος Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Σκάφος Ελένης Μενεγάκη

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο

Κάθε καλοκαίρι αλλά και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα η οικογένεια ταξιδεύει στο νησί, αφού ο σύζυγό της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα - δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος