Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη - "Σκίζει" τις θάλασσες του Ιουνίου με το χλιδάτο σκάφος της

Οι φωτογραφίες από το φουσκωτό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη -

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης βιώνει η Ελένη Μενεγάκη λίγο καιρό πριν επιστρέψει και πάλι στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να γεμίσει για τα καλά τις μπαταρίες της καθώς την περιμένει μια δύσκολη χρονιά αφού ο ανταγωνισμός στα προγράμματα των σταθμών θα φτάσει στα ύψη (δείτε εδώ ποια συνεργάτιδα της ολιορκείται από την πρωινή ζώνη του Star).

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο σκάφος με φόντο τα γαλανά νερά του Ιονίου χωρίς ίχνος φίλτρου και μακιγιάζ.

Έτσι, δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους καθώς έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη , Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ευχήθηκε «καλές βουτιές».

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Ελένη Μενεγάκη

Μετά από ένα χρόνο απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρόμενα βρίσκοντας στέγη στο κανάλι του Mega. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να μην φυσάει σε νούμερα αφού τα ποσοστά που σημειώνονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB είναι ή μονοψήφια ή χαμηλά διψήφια, αλλά ποιον νοιάζει εφόσον πουλάει πολύ το όνομά της και φέρνει διαφημιστές στο κανάλι;

Τα έσοδα να αυξάνονται και όλα θα πάνε καλά, κι όπως καταλαβαίνετε το κανάλι έκανε την τύχη του με αυτή την συμφωνία. Πολλοί την ήθελαν στο δυναμικό τους, ο Μαρινάκης την απέκτησε όμως τελικά.

Η Ελένη Μενεγάκη κουβαλάει στην πλάτη της δουλειά και προσπάθειες χρόνων ολόκληρων. Το πόσο εργατική είναι δεν περιγράφεται κι αυτό το αποδεικνύει η χρόνια πορεία της στον χώρο της Tv και ο τίτλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης που της έχουν δώσει. Παρά το γεγονός πως φέτος παίζει μεσημέρι τον τίτλο αυτό τον κρατάει ακόμα και δικαιωματικά.

Το πόσο "σκυλί" είναι στην δουλειά της, λοιπόν, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και για όσους αμφιταλαντεύονται λίγο, φροντίζει με τις πράξεις της σιγά σιγά να τους το υπενθυμίζει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ελένη δυστυχώς... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr