Την αφήνει και φεύγει; Ποια συνεργάτιδα της Μενεγάκη πολιορκείται από την πρωινή ζώνη του Star

Δέχεται μεγάλες κρούσεις από το κανάλι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την αφήνει και φεύγει; Ποια συνεργάτιδα της Μενεγάκη πολιορκείται από την πρωινή ζώνη του Star

Μπορεί η «βασίλισσα» για πολλούς της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, να ξεκουράζεται στο ησυχαστήριο της στο νησί των Κυκλάδων, που όλοι ξέρουν πως είναι η αγαπημένη της Άνδρος, ωστόσο πίσω στην Αθήνα, οι προετοιμασίες των καναλιών είναι πυρετώδης, για την νέα σεζόν, η οποία θα είναι πολλά υποσχόμενη καθώς νέα πρόσωπα έρχονται, άλλα φεύγουν και άλλα μετακινούνται...

Συνεργάτιδα της Ελένης δέχεται κρούσεις από το Star

Φήμες κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πως η στενή συνεργάτιδα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, και σύμφωνα με την εφημερίδα "Real Life”, Λιλή Πυράκη, βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star, ενώ φέρεται να έχει κάνει και δοκιμαστικό για το νέο πρωινό του σταθμού (δείτε εδώ ποιοι θα το παρουσιάζουν).

 Ποια συνεργάτρια της Μενεγάκη πολιορκείται από την πρωινή ζώνη

Την ίδια στιγμή ωστόσο πηγές από το Reader αναφέρει πως η δημοσιογράφος σκοπεύει να αφήσει τη Μεγάλη Βρετανία ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Ποια παρουσιάστρια αρνήθηκε να κάνει εκπομπή μαζί της

Μπορεί η εκπομπή Όλα Γκουντ να έριξε αυλαία την Κυριακή 17/7, ωστόσο φιλοξένησε άτομα που έκαναν πολλές και αποκαλυπτικές συζητήσεις. Το διάσημο μοντέλο των 90's Μελίνα Ζαχαράκη μίλησε στην εκπομπή και στον Γιώργο Βιολέντη κι αναφέρθηκε στα καλλιστεία και την περίοδο που βρισκόταν στην τηλεόραση, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη.

«Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός, γύρισα Αθήνα και μπήκα στον Πρωινό Καφέ, όπου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά προφανώς είχε ακουστεί ότι η Πόπη δεν το δέχτηκε κι ήταν μόνη της η Ελένη» ανέφερε η Μελίνα Ζαχαράκη.

«Ήμουν από τις κοπέλες που είχα στόχους. Ήθελα να πάρω ένα σπίτι και τα κατάφερα. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που θα έπαιρνα ακριβά ρούχα κι αυτοκίνητα. Δούλευα και τα κατάφερα. Δεν έκανα μεγάλη ζωή. Όσες δουλεύαμε τότε, πήγαμε καλά.