Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Φαίη Σκορδά - Η παρουσιάστρια που βάζει απέναντί της η ΕΡΤ

Έρχονται τα πάνω κάτω στην ψυχαγωγία αυτή τη σεζόν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Φαίη Σκορδά - Η παρουσιάστρια που βάζει απέναντί της η ΕΡΤ

Πολλά ακούγονται για μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σεζόν, και ιδιαίτερα στα προγράμματα των πρωινών εκπομπών, διότι βλέπουμε πως η τράπουλα ανακατεύεται και γίνονται μεγάλες μεταγραφές, όπως για παράδειγμα της Φαίης Σκορδά από τον Αντ1 στον Σκαι, όπου ακούγεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω, αλλά και της τεράστιας επιστροφής της Ρούλας Κορομηλά, στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η δυναμική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά

Κλίμα εθνικής χαράς επικρατεί σύμφωνα με πληροφορίες στους διαδρόμους του κρατικού καναλιού στην Αγία Παρασκευή, μιας και αυτό που συμβαίνει είναι κάτι παραπάνω από επιτυχία. Η Ρούλα Κορομηλά, η κορυφαία παρουσιάστρια που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση, επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε για να συνεχίσει ότι άφησε στη μέση.

Η πρωινή ζώνη είναι ένα κομμάτι το οποίο κατέχει καλά, κάτι που θα δυσκολέψει σύμφωνα με ειδικούς σε τέτοια θέματα, την Φαίη Σκορδά, η οποία ναι μεν είναι αγαπητή και πετυχημένη παρουσιάστρια της ζώνης αυτής, ωστόσο μετακομίζει σε ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο δεν θα έχει προλάβει να βρει ακόμα τα πατήματά της.

Η παρουσία της πρώτης, μετά από αρκετά χρόνια στο γυαλί, σίγουρα θα φέρει χαρά στους θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά, επομένως και σε αυτό το βήμα στην ΕΡΤ, και σίγουρα είναι κάτι στο οποίο ποντάρουν τα στελέχη του καναλιού, μιας και αποτελεί ένα πρόσωπο που ακόμα και οι νεότερες γενιές γνωρίζουν αρκετά καλά.

"Κόλαφος" ο Περρής για την μεταγραφή της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά από τον Αντ1 στον ΣΚΑΙ, έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό ένα "τηλεοπτικό δικαστήριο" σχετικά με το αν η παρουσιάστρια έκανε καλά ή όχι που πήρε αυτή την μεγάλη απόφαση, και αν θα πετύχει το νέο τηλεοπτικό της βήμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, ο πρώην συνεργάτης της Βαγγέλης Περρής, μίλησε στο Open Weekend για τις νέες προσθήκες και τις πολυσυζητημένες «μετακομίσεις» των καναλιών, αξιολόγησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σχολίασε τις αλλαγές που έρχονται από φθινόπωρο στην πρωινή ζώνη.

Ριψοκίνδυνη θεωρεί την απόφαση της Φαίης Σκορδά να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ δεδομένου ότι πρόκειται για ένα περιβάλλον που «δεν είναι ιδιαιτέρως θερμό απέναντι στην ψυχαγωγία», αλλά και γενικότερα σαν μία μετακίνηση από ένα κανάλι που είσαι χρόνια σε ένα άλλο που δεν γνωρίζεις.

Ο ΑΝΤ1 με το «πολυεργαλείο» Γιώργο Λιάγκα, όπως τον χαρακτήρισε μπορεί να φέρει εις πέρας το βάρος της ενημέρωσης, και με θετικό πρόσημο είδε στη συνέχεια το δίδυμο Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου που θα πάρει το τιμόνι του πρωινού στο Star.