Με καπελαδούρα αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη - Σε σκάφος στο νησί της Άνδρου η Ελένη Μενεγάκη

Και δεν ήταν στο δικό τους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καπελαδούρα αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη - Σε σκάφος στο νησί της Άνδρου η Ελένη Μενεγάκη

Από την 1η Ιουλίου που έριξε τίτλους τέλους η εκπομπή της στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται με την οικογένεια και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ματέο Παντζόπουλο, στο νησί της Άνδρου και συγκεκριμένα στο Όναρ.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης τα καλοκαίρια αφήνεται φουλ στους αγαπημένους της ανθρώπους και δεν θέλει τίποτα και κανείς να τους χαλάει την ηρεμία τους. Συνήθως μάλιστα, παίρνουν το σκάφος 100.000 ευρώ που έχουν (δείτε εδώ φωτογραφίες του) και ξεκινούν τα μίνι τουρ στα νησιά τριγύρω. Φέτος, όμως, όπως φαίνεται είπε να κάνει μια εξαίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Fishy, που διαθέτει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Mega, η οποία πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Με αφορμή της διακοπές της στο νησί, λοιπόν, είπαν να το πάνε συνδυαστικά και να κάνουν το γύρισμα στα λημέρια της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή 17/7 η μικρή Μαρίνα είχε την γιορτή της κι έγινε χαμός στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε στήσει ένα μεγάλο γλέντι...

... με οικογένεια, φίλους και συγγενείς για τον μικρό ξανθό τους Άγγελο! Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μεταξύ άλλων έχουμε να σχολιάσουμε πως η μικρή Μαρινούλα, μεγάλωσε πολύ και είναι ίδια η μαμά της!

Δείτε εδώ την τρομερή φωτογραφία μαμάς και κόρης!