Αξίζει 100 χιλιάρικα - Φωτογραφίες από το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Ετοιμάζεται σιγά σιγά για τα ταξίδια του καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξίζει 100 χιλιάρικα - Φωτογραφίες από το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Δυο χρόνια τώρα τα tours και οι διακοπές στα ελληνικά νησιά ήταν ξεγραμμένες αφού τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν επέτρεπαν πολλές ελευθερίες. Ωστόσο, φέτος, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουμε ακόμα πιο κοντά στην κανονικότητα και η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει από τώρα να φροντίζει ώστε το σκάφος που έχει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο να είναι έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή για να ταξιδέψει.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, η παρουσιάστρια ξεκινά τις μικρές και κοντινές εξορμήσεις. Ήδη έφυγε για το τετραήμερο του Πάσχα στην Άνδρο και γύρισε κατράμι (δείτε την εδώ πόσο μαύρισε).

Το πλωτό της Ελένης και του Ματέο

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion- αξίας περίπου 100.000 ευρώ...

σκάφος Ελένης Μενεγάκη

σκάφος Ελένης Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Η περιουσία του ζευγαριού

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.