Με τα καπελάκια τους στα στενά της Άνδρου Ελένη και Μαρινούλα - Φωτογραφίες από την γιορτή της μικρής

Στιγμές ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με τα καπελάκια τους στα στενά της Άνδρου Ελένη και Μαρινούλα - Φωτογραφίες από την γιορτή της μικρής

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Ελένη» έριξε αυλαία μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη άφησε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή της στον αέρα.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια είναι λογικό να έχει πλέον άπλετο χρόνο στην καθημερινότητά της μιας και τις τελευταίες ημέρες η ίδια μαζί με την οικογένειά της βρίσκονται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο όπου ο αγαπημένος της σύζυγος, Μάκης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά).

Βέβαια, η σημερινή ημέρα για την ίδια είναι ιδιαίτερη μιας και η μικρή Μαρίνα έχει την γιορτή της. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου όπως θα δείτε παρακάτω είναι πιασμένες χέρι-χέρι στα στενά της Άνδρου.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα

«Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζεται σήμερα ! Χρόνια πολλά ΜΑΡΙΝΑ , Μαρινουλα , Μαρινακι μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ανάρτηση Ελένης Μενεγάκη

Για μπάνιο στην παραλία του Όναρ αγκαλιά με τον σκύλο της - Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Ελένη Μενεγάκη

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό για την Ελένη Μενεγάκη. Αφού αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Mega το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου (δείτε εδώ το βίντεο με τα λόγια της) η παρουσιάστρια μάζεψε άρον άρον τα πράγματά της και με την οικογένειά της ταξίδεψε στον ένα και μοναδικό προορισμό για εκείνος: Την Άνδρο και τα μαγευτικά Άχλα.

Αυτή η σεζόν είναι η καλύτερη για την οικογένεια της Ελένης αφού το ξενοδοχείο που διατηρεί με τον σύζυγό της, το Όναρ, γεμίζει κόσμο, φωνές και χαμόγελα.

Μπορεί η ίδια να επέλεξε να απέχει από τα social media για να ξεκουραστεί, αλλά το account του Όναρ στο instagram πρόδωσε την παρουσία της στην παραλία του. Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύθηκε σε στόρι μία φωτογραφία του μικρού Σούμο, του σκύλου που πήρε η Ελένη με τον Ματέο στην μικρή Μαρίνα για δώρο, από την παραλία όπου όλοι μαζί περνούν χαλαρές στιγμές.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στο Tv-24.gr