«Τον Σεπτέμβρη νωρίς, νωρίς θα είμαστε...» - Έτσι έριξε αυλαία η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη σεζόν

Ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τον Σεπτέμβρη νωρίς, νωρίς θα είμαστε...» - Έτσι έριξε αυλαία η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη σεζόν

Πολλές είναι οι εκπομπές που αυτή την εβδομάδα αποχαιρετούν το τηλεοπτικό τους κοινό και δίνουν ραντεβού για Σεπτέμβρη, ενώ κάποιες άλλες όχι. Εκτός από τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι, την Παρασκευή 1/7 αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Η παρουσιάστρια διασκέδασε έχοντας την παρέα της τον Πέτρο Ιακωβίδη, πολλές εκπλήξεις μία από αυτές και η είσοδος της Δανάης Μπάρκα στο πλατό, ενώ στο τέλος αποχαιρέτησε δίνοντας ραντεβού τη νέα σεζόν!

Τα λόγια της Μενεγάκη για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής

«Φτάσαμε στο τέλος της σημερινής εκπομπής και της σημερινής σεζόν… Εμείς φεύγουμε όχι για πολύ, για δυο μήνες, μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Τον Σεπτέμβρη νωρίς, νωρίς θα είμαστε πάλι εδώ στο πόστο μας να ξεκινήσει ακόμα μια σεζόν. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε τα μπάνια σας, να φάτε λίγο παραπάνω. Μην πιέζεστε τόσο πολύ, γιατί έρχεται ο χειμώνας και θα είναι βαρύς», είπε η Ελένη Μενεγάκη και χαιρέτησε...

Ενώ στην αρχή της εκπομπής ανέφερε...

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην σημείωσε φέτος αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες των τηλεθεατών καθώς απολαμβάνουν την συντροφιά της. (Δείτε εδώ τα συμβόλαια των συνεργατών της)

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε απόχρωση του αγαπημένου της κόκκινου και έχοντας ως background το χρώμα με το οποίο ξεκίνησε, το πράσινο. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Αυτό το σ’ αγαπάω θα ήθελα να το πω στον καθένας σας ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Στους αγαπημένους τηλεθεατές αλλά και στους φρεσκοαγαπημένους μου συνεργάτες στο Mega το καλό. Όταν ξεκινάς κάτι καινούριο και θες να γίνουν όλα γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα, όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Εσύ νομίζεις ότι όπως τα έχω στο μυαλό μου, έτσι και θα γίνουν. Έτσι όπως τα φαντάζομαι, αυτό και θα γίνει, αυτό που θέλω θα το καταλάβουν. Μα πώς; Όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή και καλή διάθεση. Και θέλουν και αγάπη».