"Υπέγραψε κανένας άλλος στη θέση σου;": Με τρομερές ατάκες η Μεναγάκη αποκάλυψε τα συμβόλαια των συνεργατών της

Δεν σταμάτησε να τους τσιγκλάει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor

Ορεξάτη να πειράξει για άλλη μια φορά τους συνεργάτες της παρουσιάστηκε στην εκπομπή της «Ελένη», η Μενεγάκη το πρωινό της Τετάρτης 22/6 , αφού επί δύο λεπτά οι ατάκες για τα την ανανέωση των συμβολαίων τους πήραν φωτιά. Την κουβέντα άνοιξε ο Σάββας Πούμπουρας, μετά από κουβένται για τα βίντεο που έχει ετοιμάσει. Εννοείται η παρουσιάστρια δεν άφησε παραπονεμένο, ούτε αυτόν, ούτε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού τους έχει συνηθίσει στις φαρμακερές ατάκες.

Χθες μάλιστα άνοιξε μια νέα συζήτηση με τους συνεργάτες της, αφού μίλησαν για το ενδεχόμενο να τους αφήσει να κάνουν νέα εκπομπή εφ΄όσον αυτοί συμμετέχουν στη δικιά της. Και εκεί βέβαια τα σχόλια έδωσαν και πήραν, αφού δεν τους άφησε σε χλωρό κλαρί. Το καλό κλίμα άλλωστε στο πλατό είναι και ένας από τους λόγους που παραμένουν μονιασμένοι, και κάνουν τόσο υψηλά νούμερα.

Τι είπε η Μενεγάκη για τα συμβόλαια των συνεργατών της

Ο διάλογος που είχαν αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας ήταν ο εξής:

Σάββας: Αν είμαστε εδώ του χρόνου, με το καλό, θα έχουμε κι άλλα.
Ελένη: Υπέγραψε κανένας άλλος στη θέση σου; Και θα πας φέτος και θα πεις «α, δεν είναι δική μου αυτή η υπογραφή άλλου είναι»;
Σάββας: Για να δω τι λέει… το συμβόλαιό μου λέει μονοετές.
Ελένη: Μήπως τα λέτε για να σας γράφουν στο ίντερνετ, στα διάφορα site;

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είπε: «Εσένα βλέπεις, δεν ρωτάω, γιατί εμείς έχουμε υπογραφές καρδιάς. Δεν χρειάζεται. Και χωρίς να υπογράψεις ξέρω μαζί μας θα είσαι».

«Αλλά μη μου τα λέτε αυτά και γράφουνε μετά και λένε… μήπως δεν θα είναι. Μην τους ακούτε καλέ. Εδώ θα είναι όλοι τους», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη σε αυτήν την δημόσια κουβέντα για τους συνεργάτες της εκπομπής.

«Εντάξει! Φεύγω!» - Πανικός στο πλατό του MEGA μεταξύ Ουγγαρέζου και Μενεγάκη

Κανονικός πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 μεταξύ των δύο συνεργατών με τον Ουγγαρέζο να σηκώνεται όρθιος να φύγει φωνάζοντας. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε να λέει ένα θέμα αναφορικά με την Σακίρα και τον Πικέ που φαίνεται πως είναι ξανά μαζί παρά τις φήμες χωρισμού και μεταξύ άλλων είπε: «Ο Πικέ βγήκε για δείπνο με την ερωμένη του, ερωτικό δείπνο…».

Τότε, η παρουσιάστρια τον διέκοψε και του είπε: «Τι σημαίνει ερωτικά; Τι σημαίνει τρώω ερωτικά σε ένα μαγαζί;», με τον ίδιο να "τρελαίνεται" και να φωνάζει: «Εγώ φεύγω! Όχι, όχι, εγώ φεύγω! Έρχομαι Λιάγκα! Κράτα! Έρχομαι! Ανταλλαγή με Τεργιάκη!».

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε αμέσως από τη θέση της και πήγε να τον κρατήσει για να μην φύγει. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλη η ομάδα ξέσπασε σε γέλια.