«Αν σας δώσουν δικιά σας εκπομπή...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στους συνεργάτες της

Θα τους άφηνε να κάνουν τη δική τους εκπομπή, όσο συμμετέχουν εκείνοι στη δική της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν σας δώσουν δικιά σας εκπομπή...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στους συνεργάτες της

Η χθεσινοβραδινή 20/6 συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του, η παρουσιάστρια ξεκίνησε μία συζήτηση με τους συνεργάτες της για το αν θα τους άφηνε να κάνουν τη δική τους εκπομπή, όσο συμμετέχουν εκείνοι στη δική της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τους συνεργάτες της

«Αν το Mega για εσάς κάτι άλλο- και αυτό ισχύει για όλους -που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι. Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς -και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου-, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι 2.Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά.

Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα! Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο πρωί, μετά υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα «τι γίνεται;». Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, γιατί εγώ να πω να μην το κάνετε; Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά. Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Εγώ θα σου κόψω τη φόρα;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που τον έκανε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.