Δανάη Μπάρκα: ''Μπούκαρε'' στο πλατό της Μενεγάκη για τον τελευταίο χορό

Τρελό κέφι στην αυλαία της εκπομπής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: ''Μπούκαρε'' στο πλατό της Μενεγάκη για τον τελευταίο χορό

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ρίχνει σήμερα 1/7 αυλαία για τη φετινή σεζόν και μιας που για το αποχαιρετιστήριο είχε καλέσει τον Πέτρο Ιακωβίδη, η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να αλλάξει για λίγο πλατό και να εισβάλλει στην εκπομπή της για τον τελευταίο χορό της χρονιάς. Ο Ιακωβίδης αναμένεται να κρατήσει το κέφι, το τραγούδι και το χορό μέχρι το τέλος της εκπομπής με τις επιτυχίες του.

Μετά τη χθεσινή λαχτάρα που πήρε η Μενεγάκη στο πλατό όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από γνωστό της άντρα στον αέρα με αποτέλεσμα να ταραχθεί, η σημερινή εκπομπή κύλησε ήρεμα με συγκίνηση, χαρά και αποχαιρετισμούς. Έτσι η Ελένη είπε να καλέσει στο πλατό και τη γειτονική Δανάη Μπάρκα.

Το γλέντησαν Μπάρκα - Μενεγάκη στον αέρα

Ο τραγουδιστής άρχισε να ερμηνεύει την μεγάλη του επιτυχία «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» και τότε η Ελένη Μενεγάκη φώναξε την Δανάη Μπάρκα, η οποία εισέβαλε στο πλατό!

Ο Πέτρος τραγουδούσε και… η Ελένη Μενεγάκη με την Δανάη Μπάρκα χόρευαν!

Δανάη Μπάρκα και Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: «Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους» - Οι δηλώσεις όλο νόημα στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε για την αυλαία της σεζόν να φορέσει ένα φόρεμα σε απόχρωση του αγαπημένου της κόκκινου και έχοντας ως background το χρώμα με το οποίο ξεκίνησε, το πράσινο. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Αυτό το σ’ αγαπάω θα ήθελα να το πω στον καθένας σας ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Στους αγαπημένους τηλεθεατές αλλά και στους φρεσκοαγαπημένους μου συνεργάτες στο Mega το καλό. Όταν ξεκινάς κάτι καινούριο και θες να γίνουν όλα γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα, όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Εσύ νομίζεις ότι όπως τα έχω στο μυαλό μου, έτσι και θα γίνουν. Έτσι όπως τα φαντάζομαι, αυτό και θα γίνει, αυτό που θέλω θα το καταλάβουν. Μα πώς; Όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή και καλή διάθεση. Και θέλουν και αγάπη».