Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Επιστρέφουν ανανεωμένοι και με νέα προσθήκη - Στον αέρα το trailer του Mega Καλημέρα για την επόμενη σεζόν

Αυτή παίρνει τη θέση της Πετρουτσέλι

Επιστρέφουν ανανεωμένοι και με νέα προσθήκη - Στον αέρα το trailer του Mega Καλημέρα για την επόμενη σεζόν
News 09.08.2022 13:44
Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγος καιρός μόνο πέρασε όταν με δάκρυα στα μάτια η Ελεωνόρα Μελέτη, αποχαιρέτησε για την σεζόν το τηλεοπτικό της κοινό στο Mega Καλημέρα, αλλά και την φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία την ερχόμενη χρονιά δεν θα είναι στο πλατό και στην παρέα τους, κάτι που είχε κάνει γνωστό η ίδια καιρό πριν.

Το μεσημέρι της Τρίτης 9/8 λοιπόν, έγιναν τα αποκαλυπτήρια καθώς το κανάλι έβγαλε στην δημοσιότητα το trailer για την εκπομπή, που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από Σεπτέμβρη, στο οποίο γίνεται και επίσημο πως η Άννα Ζηρδέλη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, παίρνει τη θέση της Φλορίντας.

Το Mega Καλημέρα επιστρέφει ανανεωμένο

Η πρωινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ελεωνόρα Μελέτη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν, δηλαδή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη με αλλαγές όσον αφορά την ομάδα, καθώς δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη εντάσσεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

Άκρως συγκινημένη και στεναχωρημένη με την απόφαση της Πετρουτσέλι η Μελέτη

Η παρουσιάστρια σχολίασε την τηλεοπτική σεζόν λέγοντας: "Φεύγουμε χαρούμενοι ήταν μια δημιουργική χρόνια. Ήταν και μια δύσκολη χρόνια για όλους μας, χειριστήκαμε γεγονότα παγκόσμια, πολύ σημαντικά εγχώρια θέματα. Δεν ήταν η χρόνια της ψυχαγωγίας, αλλά τελειώνουμε με θετικό πρόσημο, είμαστε ευχαριστημένοι και μεταξύ μας πολύ χαρούμενοι".

Για την εκπομπή αλλά και για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: "Μοιραία θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην είναι στην παρέα μας του χρόνου.

Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε πολύ μέχρι να το αποφασίσει αλλά επειδή είναι δικός μου άνθρωπος, έχω να πω ότι την ευχαριστώ πολύ για τη χρονιά που μου χάρισε. Κάποια στιγμή μπορούν να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας τηλεοπτικά. Είμαστε οικογένεια".

Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα κάτσει στην κενή θέση, η ίδια ανέφερε: "Ο καθένας αφήνει τη σφραγίδα του θεωρώ ότι και το πρόσωπο που θα κάτσει στη θέση της Φλορίντας θα αφήσει τη δική του υπογραφή, εκείνη ή εκείνος. Έχουν γίνει δοκιμαστικά, εν καιρώ θα τα μάθετε όλα. Δεν είναι της δίκη μου αρμοδιότητας. Θα ανακοινωθεί σύντομα".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω υπάρξει στην θέση της» - Η Ελεονώρα Μελέτη στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Μαλέσκου

Αποχωρεί από το Mega Καλημέρα για να αφιερωθεί στην οικογένειά της

Share