«Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε...» - Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για τη σεζόν

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου πλάσματα...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε...» - Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για τη σεζόν

Αρκετά φορτισμένο ήταν το κλίμα την Παρασκευή 8/7 το πρωί στον αποχαιρετισμό για την σεζόν του Mega Καλημέρα, όταν η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αλλά και την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής, όπως έγινε γνωστό λίγες μέρες πριν.

Η εκπομπή έκανε φινάλε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει και γίνονται τα πρώτα ραντεβού για το άτομο που θα πάρει την κενή πλέον θέση και θα ενταχθεί στην ομάδα τους.

Τα συγκινητικά λόγια της Μελέτη

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου πλάσματα, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου που τον ήθελα τόσο πολύ, τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε το χρόνου κοντά μας».

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά» αποχαιρέτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Τα επικρατέστερα ονόματα για την αντικατάσταση της Πετρουτσέλι

Το μεσημέρι της Κυριακής 3/7, η έμπειρη τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είναι μία από τις πιο ειλικρινείς τηλεοπτικές παρουσίες μιας και πάντα μιλά καθαρά χωρίς περιστροφές και τοποθετείται σε πολλά "έξω από τα δόντια", μέσα από το Όλα Γκουντ, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον πολλών εκπομπών και ατόμων, μεταξύ άλλων και της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, τα δοκιμαστικά έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι εξονυχιστικά προκειμένου να προκύψει η ομάδα με την καλύτερη χημεία στο «γυαλί». Με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να αποχωρεί, αναζητείται ένα πρόσωπο που να είναι εξίσου καλό αλλά να ταιριάξει και με την υπόλοιπη ομάδα. Μέχρι στιγμής τρία είναι τα επικρατέστερα ονόματα όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τα επικρατέστερα ονόματα για την αντικατάσταση της Πετρουτσέλι

«Η Φλορίντα θα μου λείψει. Είναι η κοπέλα που με τον αυθορμητισμό της με κάνει το πρωί που πίνω τον καφέ μου να χαμογελάω. Έχουν γίνει καλά δοκιμαστικά, είναι πολλά πρόσωπα που έχουν περάσει. Στην τελική φάση των δοκιμαστικών είναι η Μαριάννα Γεωργαντή, η Άννα Ζηρδέλη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Όλες ήταν πολύ καλές, ένα μικρό προβάδισμα έχει η Άννα» ανέφερε χαρακτηριστικά.