«Οι δικοί μου οι συνεργάτες...» - Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθαρίζει τα πράγματα στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ

Με αφορμή πρόσφατες φήμες για μεταγραφή στον ΑΝΤ1

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Οι δικοί μου οι συνεργάτες...» - Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθαρίζει τα πράγματα στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δημήτρη Σταρόβα στον «αέρα» του Όλα Γκουντ. Η γνωστή δημοσιογράφος, το όνομα της οποίας ακούστηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα στα σενάρια που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά με ξεχωριστή εκπομπή στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως δίπλα στους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ νιώθει τιμή.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Είμαστε άνθρωποι που αγαπιόμαστε κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να τουιτάρω θέλω να πω κάτι και να το κλείσουμε εδώ. Οι δικοί μου οι συνεργάτες, όχι μόνο ποτέ δεν με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όχι δεν με έχουν εκθέσει στιγμή μέχρι τον Ιούνιο του 2022, είμαι ευτυχής, νιώθω μεγάλη τιμή και πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Μην κάνουμε τέτοια πράγματα. Με προστατεύουν, με αγαπάνε και ποτέ μα ποτέ, δεν έχω έρθει δευτερόλεπτο σε δύσκολη θέση» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας την ευχαρίστησε για τα λόγια της, με τη δημοσιογράφο να προσθέτει πως «τα θέματα έξω από εμάς και από τα τηλεοπτικά πάνελ είναι πολύ σοβαρά. Καλό είναι τουλάχιστον να προστατεύουμε τον χαρακτήρα και την αξιοπιστία και το ήθος μας. Εγώ μαζί σας νιώθω μεγάλη τιμή και νιώθω πολύ καλά ως γυναίκα, ως συνεργάτιδα και ως δημοσιογράφος. Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου».

«Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε...»

Σούσουρο έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη, καθώς η παρουσία της έχει κριθεί αναγκαία για αρκετές εκπομπές. Ωστόσο η ίδια θέλησε να δώσει απάντηση, βάζοντας ένα ηχηρό τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και τις φήμες.

«Όπως είπες κι εσύ, ακούγονται πολλά. Εγώ δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω, εκτός από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι προσεκτική και διακριτική σε αυτό το θέμα. Έχω μία συμφωνία και ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει και για εμένα πάντα την προτεραιότητα.

Τώρα ό,τι μπορεί να ακούγεται ή να λέγεται, δεν είναι κάτι που εγώ θέλω να το συζητήσω. Τα επαγγελματικά συζητούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες» επεσήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτά τα “έχει ακουστεί” είναι εκφράσεις που δεν με αφορούν επαγγελματικά. Το ξέρω γιατί κι εγώ γράφω ρεπορτάζ. Αυτή τη δουλειά κάνουμε όλοι. Εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω τη ματαιοδοξία, ούτε τίποτα. Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο.

Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα», απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.