«Την ευχαριστώ που φιλοξενεί ανθρώπους που...» - Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ναταλία Γερμανού και Ναταλία Κάκκαβα

Τα "καρφιά" στον αέρα του ΣΚΑΙ με αφορμή ρεπορτάζ της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Την ευχαριστώ που φιλοξενεί ανθρώπους που...» - Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ναταλία Γερμανού και Ναταλία Κάκκαβα

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκινάει στην τηλεόραση, αυτή την φορά ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και την Ναταλί Κάκκαβα. Ένα ρεπορτάζ σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργάτιδας της, Αφροδίτης Γραμμέλη, ήταν αρκετό για να πετάξει η παρουσιάστρια τα "καρφιά" της στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία είχε πει πως ρεπορτάζ της αναφέρει πως Γραμμέλη έχει κλείσει την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά (δείτε πως θα είναι η νέα της εκπομπή). Κάτι τέτοιο όμως η ίδια το αρνήθηκε.

Τα καρφιά της Κάκκαβα στην Γερμανού

Γ.ΓΚ.: Να σε συγχαρώ για τη μετεγγραφή. Το ανακοίνωσε η κ. Γερμανού. Εσύ κι η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείσατε του χρόνου με την Φαίη Σκορδά.

Α.Γ.: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για εμένα μιλάμε. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το λέω στον λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Μην με αιφνιδιάζετε από εδάφους κι αέρος. Ανήκω στον ΣΚΑΙ, παραμένω κι είμαι εργαζόμενη του ΣΚΑΙ. Τελεία.

Γ.ΓΚ.: Πήραμε την απάντηση.

Ν.Κ.: Να πω κάτι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία; Ευχαριστώ την κ. Γερμανού γιατί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς έχει ασχοληθεί πολύ με τη δική μας εκπομπή και με εμάς προσωπικά. Έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για εμάς. Δεν έχω την εμπειρία της, είμαι λιγότερα χρόνια στην τηλεόραση κι ειδικά ως παρουσιάστρια. Μεγάλωσα μαζί της, τη θαυμάζω, είναι από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες και διαχρονικά λέω τα καλύτερα. Όμως ένα πράγμα που λέω από τη μικρή μου πορεία είναι δεν ασχολούμαστε με εκπομπές που παίζουν απέναντί μας. Αυτό είχα μάθει, μάλλον πρέπει να το ξεμάθω.

Α.Γ.: Εγώ την Ναταλία την αγαπώ πολύ και δεν έχει να κάνει με αυτήν. Επειδή τώρα τελευταία ζω ένα παράλογο έργο και πρέπει εμείς που κάνουμε τηλεόραση να χαμηλώνουμε τους τόνους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει αγωνία που θα είναι η Γραμμέλη του χρόνου ή αύριο. Θέλω να πω αυτό επειδή είναι προσωπικό, με αφορά και δεν θέλω να παρέμβει κανείς… Θέλω να είμαι έντιμη σε όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με κανένα. Τελεία και παύλα.

Άγρια κόντρα Ναταλία Γερμανού Ναταλία Κάκκαβα

Εκτός ΣΚΑΙ όλη η ομάδα του Όλα Γκουντ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, τα επαγγελματικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παραμένουν ένα μυστήριο αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της "έφαγε" το My style rocks.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον ο ΣΚΑΙ δεν έχει να της δώσει κάποιο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Από πλευράς της επίσης η παρουσιάστρια θέλει συγκεκριμένα projects τα οποία να γνωρίζει ώστε να έχουν και επιτυχία.

Τις τελευταίες ημέρες λέγεται πως στο κανάλι γίνονται σκέψεις να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα την ώρα που προβαλλόταν το "Όλα Γκουντ", ωστόσο, σύμφωνα με το Vanda's κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως αναφέρει, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται, παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ενεργό συμβόλαιο ούτε με τον ΣΚΑΙ ούτε και με την Acun Medya.