«Την κόβω την κουβέντα δεν θέλω» - Πυρ και μανία η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Η συζήτηση με τον Ουγγαρέζο για το τηλεοπτικό μέλλον της Γραμμέλη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Την κόβω την κουβέντα δεν θέλω» - Πυρ και μανία η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Μεταξύ των θεμάτων, στα οποία αναφέρθηκε την Παρασκευή 24/6 η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν και το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη, με την παρουσιάστρια να ρωτά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα σενάρια, που έχουν ακουστεί για την πιθανή μεταγραφή της γνωστής δημοσιογράφου - μετά τον πρόσφατο καυγά της με την Κάκκαβα στον αέρα.

Η συζήτηση της Ελένης Μενεγάκη με το Δημήτρη Ουγγαρέζο για την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Η Γραμμέλη πού θα είναι του χρόνου; Εντάξει δεν σου ζητάω να μου πεις και μια τεράστια μεταγραφή, σε ρωτάω πολύ χαλαρά. Είναι μια πολύ ικανή δημοσιογράφος, κάτι που την ευχαριστεί και βεβαίως χρειάζεται και το πόστο της στην τηλεόραση», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και της απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θεωρώ ότι θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ η Αφροδίτη και αυτό που ακούγεται για το Πρωινό δεν θα γίνει»

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν γνώριζε όσα προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο με την ενόχληση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον τηλεοπτικό αέρα, όταν η δημοσιογράφος διέψευσε τις πληροφορίες της Ναταλίας Γερμανού που την ήθελαν να μετακομίζει από τον ΣΚΑΙ και το Όλα Γκουντ στο Πρωινό του ANT1.

Η Ελένη Μενεγάκη μη θέλοντας να αφήσει αιχμές στον αέρα για το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλης, διέκοψε το θέμα αποφεύγοντας τυχόν παρεξηγήσεις.

«Είπε έτσι; Την κόβω την κουβέντα δεν θέλω, νόμιζα ότι ήταν… α πα πα, δεν θέλω. Όχι, άστο, άστο. Το άφησες για το τέλος να μου πεις ότι δεν θέλει», διέκοψε αμέσως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Ελένη Μενεγάκη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απαντά σε όλους για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σούσουρο έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη, καθώς η παρουσία της έχει κριθεί αναγκαία για αρκετές εκπομπές. Ωστόσο η ίδια θέλησε να δώσει απάντηση, βάζοντας ένα ηχηρό τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και τις φήμες.

«Όπως είπες κι εσύ, ακούγονται πολλά. Εγώ δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω, εκτός από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι προσεκτική και διακριτική σε αυτό το θέμα. Έχω μία συμφωνία και ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει και για εμένα πάντα την προτεραιότητα.

Τώρα ό,τι μπορεί να ακούγεται ή να λέγεται, δεν είναι κάτι που εγώ θέλω να το συζητήσω. Τα επαγγελματικά συζητούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες» επεσήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτά τα “έχει ακουστεί” είναι εκφράσεις που δεν με αφορούν επαγγελματικά. Το ξέρω γιατί κι εγώ γράφω ρεπορτάζ. Αυτή τη δουλειά κάνουμε όλοι. Εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω τη ματαιοδοξία, ούτε τίποτα. Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο.

Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα», απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.