"Σφάχτηκαν" στον αέρα του Όλα Γκουντ Γραμμέλη και Κάκκαβα - «Θα μας πεις τελικά τι....»

Ο κακός χαμός στο πλατό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Για ακόμα μία φορά μεταξύ τους, ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στην Ναταλί Κακκαβά και την Αφροδίτη Γραμμέλη στο Όλα Γκουντ το μεσημέρι της Κυριακής 17/4. Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για γνωστή παρουσιάστρια που ενώ αρχικά τους "έκραζε" όταν της πρότεινε να παίξει μουσική στον γάμο του με μεγάλη αμοιβή εκείνη δέχτηκε.

Χαμός στον αέρα του Όλα Γκουντ

Πρώτη, τη δυσαρέσκειά της με την προβολή του συγκεκριμένου θέματος εξέφρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να διαφωνεί μαζί της ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα για να συνεχιστεί ένας διάλογος σε εξίσου έντονο ύφος.

Α.Γ: «Για ποιο λόγο μιλάει κάθε μέρα. Τι δουλειά έχει το να κάνω deal μια παρουσιάστρια για να παίξει μουσική με το να τον καλέσει στην εκπομπή της;»

Γ.Γ: «Τα λέμε σοβαρά τώρα αυτά;»

Α.Γ: «Ναι εγώ τα λέω σοβαρά»

Γ.Γ: «Δηλαδή όταν βγαίνει μια παρουσιάστρια και λέει δεν τον παίζω, δεν τον κάνω, δε μου αρέσουν αυτά που γίνονται κτλ…»

Α.Γ: «Δηλαδή εσένα σου αρέσουν αυτά που γίνονται; Σε αυτή την εκπομπή το είχαμε πει»

Γ.Γ: «Το είχαμε πει και θα πω πάλι το ίδιο. Βλέπω δυο ανθρώπους ευτυχισμένους, δεν ενοχλούν κανέναν και η παρουσία τους στα κανάλια είναι επειδή τους προβάλλουν τα κανάλια. Δε βγαίνουν μόνοι τους»

Ν,Κ: «Ρε συ Αφροδίτη, θες να μας πεις τελικά τι θες να παίζουν τα κανάλια;»

Α.Α: «Δηλαδή εγώ δε μπορώ να διαφωνώ με κάτι που παίζουμε στην ψυχαγωγία;»

Ν.Κ: «Η φιλοσοφία “δε θέλω να παίζουμε το ένα, δε θέλω να παίζουμε το άλλο” δεν έχει λογική»

Α.Γ: «Αν με θεωρείς παράλογη είναι δικό σου θέμα»

Ν. Κ: «Δεν είπα ότι είσαι παράλογη Αφροδίτη μου, είπα ότι δε μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί»

Τα καρφιά του Μαυρικίου σε γνωστή παρουσιάστρια

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, προβλήθηκαν δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, με αφορμή την παρουσία τους σε βραδινή εκδήλωση. Ο θεατρικός παραγωγός μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποιους που του έκαναν παρατήρηση επειδή τραγούδησε στην παρουσίαση της συλλογής της.

«Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγαν να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.