«Μιλάς μονότερμα και δεν τα σηκώνω αυτά!» - Απίστευτος καυγάς μεταξύ Γραμμέλη και Κάκκαβα

«Ηρέμησε, Ναταλί! Ναταλί, ηρέμησε!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μιλάς μονότερμα και δεν τα σηκώνω αυτά!» - Απίστευτος καυγάς μεταξύ Γραμμέλη και Κάκκαβα

Την Κυριακή το μεσημέρι 3/4 στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ, η Ναταλί Κάκκαβα (δείτε εδώ τη συνέντευξη που της έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς) και η Αφροδίτη Γραμμέλη είχαν μία έντονη διαφωνία μεταξύ τους, με αφορμή το σχολιασμό του πάνελ για την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη σε τηλεοπτική εκπομπή πως «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά».

"Αρπάχτηκαν" on air Κάκκαβα και Γραμμέλη

Η Νάταλι Κάκκαβα λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων: «Μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταϊσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταϊζει μόνο εκείνος, τον ταϊζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μια κατάρα για αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά».

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;» απάντησε, με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη για να συνεχίσει έναν ιδιαίτερα έντονος διάλογος

Ν.Κ.: Μα είναι η δουλειά της! Ρε παιδιά, συγκρίνουμε τώρα την δημοσιογραφική έρευνα με το να κάτσω να στήσω και να βγάλω μια ωραία φωτογραφία ντυμένος στολισμένος;

Α.Γ.: Ηρέμησε, Ναταλί! Ναταλί, ηρέμησε! Την τηλεθέαση συγκρίναμε. Δεν συγκρίναμε τη Νικολούλη με τον Τανιμανίδη. Μην το πας για να το κάνουμε μανούρα.

Ν.Κ.: Όχι, όχι… Συνέκρινες το άγχος που έχει μια επαγγελματίας παρουσιάστρια – δημοσιογράφος με εμπειρία ετών για να κάνει την εκπομπή της με το να βγάλει ο Τανιμανίδης μια φωτογραφία στο Instagram.

Α.Γ.: Δεν συνέκρινα αυτό! Δεν ακούς όμως… Μιλάς μονότερμα και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά.

Όσο κι αν ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, οι δύο γυναίκες συνέχισαν σε υψηλούς τόνους την αντιπαράθεση τους.

«Μην μείνουμε στις λέξεις, παιδιά! Ειρήνη υμίν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αν νιώσουμε ότι δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειάς..» - Η αποκάλυψη Γκουντάρα και Κάκκαβα για το γάμο τους

Το αγαπημένο ζευγάρι Κακκαβά - Γκουντάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στο News Pistols. Οι παρουσιαστές της εκπομπής Όλα Γκουντ δεν κρύβουν τα συναισθήματα τους, καθώς όπως δήλωσαν είδαν αρκετό κόσμο να απομακρύνεται από το πλάι τους, μετά τις τηλεοπτικές επιτυχίες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε και η Ναταλί προτεραιότητα για εκείνους έχει η οικογένεια τους, καθώς για εκείνη κάνουν και αυτή τη δουλειά. Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως θα άφηνε την παρουσίαση αν ένιωθε πως παραμελεί τους δύο γιους της. Και οι δύο είναι πολύ τρυφεροί γονείς κάτι που φάνηκε από το πως παρουσίασαν το πρόβλημα υγείας του ενός παιδιού τους.

«Είναι θετικό το πρόσημο όταν είσαι ζωντανός και προσπαθείς. Κάθε χρονιά σου δίνει μαθήματα, αυτή ήταν μία χρονιά που μου έδωσε πολυεπίπεδα μαθήματα που τόσα χρόνια δεν είχα πάρει» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες. Μπήκαμε σε σκοτεινά μονοπάτια που αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί μπήκαμε. Επί μεγάλο διάστημα βλέπαμε πράγματα και λέγαμε “γιατί λέγονται αυτά για εμάς;” Εκεί λοιπόν μετράς τους φίλους σου. Από πολλούς απογοητεύτηκα» συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που δέχτηκαν με τη Ναταλί φέτος.

Από πλευράς της η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε ότι «αν νιώσουμε ότι όλο αυτό που γίνεται δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειάς μας δεν τίθεται θέμα να μην είναι προτεραιότητα για μένα η σχέση και τα παιδιά μας. Δεν είμαστε τυφλωμένοι από τη δημοσιότητα. Είμαστε ένα ζευγάρι που δουλεύουμε καθαρά για οικονομικούς λόγους.