«Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς...» - Η αναφορά του Μουτσινά στην υιοθεσία

«Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς...» - Η αναφορά του Μουτσινά στην υιοθεσία

Ο απολαυστικός και ταλαντούχος Νίκος Μουτσινάς, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 στην γλυκύτατη Ναταλί Κάκκαβα, και την εκπομπή «Όλα Γκουντ» για πολλά και διάφορα (δείτε εδώ τι είχε πει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή του αγανακτισμένος) όπως στην εκπομπή του και στο καλό που του κάνει, ενώ στάθηκε λίγο περισσότερο στο θέμα της υιοθεσίας, αλλά και στη μητέρα του που είχε τεράστια αδυναμία.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο Όλα Γκουντ

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά

Συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει.

Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά».

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε στο τέλος.

Η ανάρτηση για την κατάργηση του αποκλεισμού των ομοφυλόφιλων από τις αιμοδοσίες

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στηρίξει δημόσια την απόφαση για την κατάργηση του αποκλεισμού των ομοφυλόφιλων από τις διαδικασίες αιμοδοσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος, οι ομοφυλόφιλοι, με απόφαση, στερούνταν της δυνατότητας να δώσουν αίμα ως εθελοντές, ενώ μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα έκανε και ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Μουτσινάς, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία γεμάτη νοήματα, με ένα σακουλάκι με αίμα από αιμοδοσία, αρκέστηκε στο να γράψει ένα "επιτέλους" στην ανάρτησή του, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο πολύ περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση, η οποία αλλάζει τελείως τα δεδομένα στο συγκεκριμένο θέμα στη χώρα μας.

Νίκος Μουτσινάς Instagram