Καλό Μεσημεράκι: Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς - «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες που@@@ες;»

«Μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς - «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες που@@@ες;»

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε στο instagram ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από ένα fake προφίλ, αποφάσισε στην έναρξη της εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» να μιλήσει δημόσια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στις σεξουαλικές προτιμήσεις και επιλογές των ανθρώπων.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

«Ανέβασα ένα story γιατί κάποιος κύριος, κάπου, εκνευρίστηκε κλπ, σε αυτό που είπαμε ότι γιατί να μη φοράει φούστα στο σχολείο όποιος θέλει. Με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε, φάνηκε η παιδεία και η οργή που έχει. Κατά καιρούς μου στέλνουν διάφορα χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει, εννοώ, να!

Το ανέβασα μόνο και μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου τέτοιο και να μπορεί κάπως να προχωρήσει. Γιατί κι αυτός δεν φταίει ο άνθρωπος, γιατί μεγάλωσε σε μια συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία.

Το πάρα πολύ επιτυχημένο ήταν αυτό που έγραψε ότι δεν γίνεται εσείς οι “δηλωμένες π@@ρες” να έχετε μόνο δικαιώματα. Οπότε τα έβαλα κάτω και σκεφτόμουν τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες. Δεν έχουμε κανένα.

Δεν γίνονται οι γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας δεν μπορεί ο άλλος αν είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο. Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό, το σέβομαι, αλλά θα θέλαμε 2-3 παραπάνω.

Το ανέβασα μόνο και μόνο να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω, γιατί καμιά φορά ξεχνιόμαστε. Επίσης ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι θέλει να πάει να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους δικούς του γονείς, που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα.»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι - Πρωτοφανές περιστατικό

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής 4/2 η Γιώτα Νέγκα. Η σπουδαία τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές επιτυχίες της και μάγεψε όλο το πλατό με την φωνή της.

Η ίδια τραγούδησε ζωντανά και μάλιστα για το φινάλε κράτησε τη μεγάλη επιτυχία «Με τα μάτια κλειστά». Το τραγούδι αυτό ωστόσο συγκίνησε αρκετά τον Νίκο Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς εντωμεταξύ ξεκίνησε την σημερινή του εκπομπή, κάνοντας μια αιχμηρή αναφορά στο περιστατικό με τον καθηγητή στο Ίλιον.